Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με την pizza Salvatore στον Άλιμο!

Με την pizza Salvatore στον Άλιμο!

0
salvatore2
Dodekanisos

Το news12 θα είναι αύριο και στον Άλιμο προκειμένου να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια που θα κάνει ο Ιάλυσος προκειμένου να επανέλθει στις νίκες απέναντι στους Τράχωνες στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η επιχείρηση pizza Salvatore που βρίσκεται στην Ιαλυσό (Λεωφόρος Ηρακλειδών 178), στηρίζει την προσπάθεια των «ερυθροκίτρινων» καθώς και αυτή του news12 προκειμένου να σας μεταφέρουμε το πλήρες ρεπορτάζ του αγώνα. Ο φίλαθλος κόσμος λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

Προβλέψτε το σκορ και κερδίστε πίτσες!


Παράλληλα, η pizza Salvatore προσφέρει και τρεις πίτσες (8 κομματιών) για αυτούς που θα προβλέψουν σωστά το σκορ της αναμέτρησης.
Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να στείλετε email στο info@news12.gr με την πρόβλεψη σας για το σκορ. Αν υπάρξουν πάνω από τρεις νικητές θα γίνει κλήρωση στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον TOP FM την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου (12μ. – 1μ.μ.). Σε περίπτωση επίσης που κανένας δεν προβλέψει σωστά το σκορ, τότε θα μπουν στην κλήρωση όλοι όσοι έστειλαν email ανεξαρτήτου πρόβλεψης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments