Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Με πάθος στο φάιναλ-φορ! (pics)

Με πάθος στο φάιναλ-φορ! (pics)

0
1
Dodekanisos

Το Μαρούσι δεν μπόρεσε στο Βενετόκλειο να σταματήσει τον «καλπασμό» του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και ηττήθηκε από την ομαδάρα μας με σκορ 60- 44. Δυναμικό παρών έδωσαν περίπου 400 φίλαθλοι που ενίσχυσαν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Τσακίρη και με την νίκη τους είναι πλέον στο φάιναλ-φορ, το οποίο όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στην πόλη μας από τις 10 έως 12 Ιουνίου στο Βενετόκλειο. Με επιβλητική εμφάνιση, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κέρδισε το Μαρούσι, θα έλεγε κάποιος με άνεση, αφού το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τους πρωταθλητές μας. Αντίθετα η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας θα υποδεχθεί σε μονό αγώνα μπαράζ το νικητή της σημερινής αναμέτρησης Αστέρας Τρικάλων- Ίριδα Καβάλας. Η ατμόσφαιρα στο «Βενετόκλειο» ήταν φανταστική, αφού οι 400 και πλέον φίλαθλοι βοήθησαν την ομάδα μας να πάρει την πολύτιμη νίκη και να κλείσει την κανονική περίοδο με νίκη-πρόκριση στην τελική φάση.

Εντυπωσιακός ήταν ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι παίκτες της ομάδας μας μπήκαν από την αρχή του αγώνα με το μάτι τους να γυαλίζει και θέλοντας να δείξουν ότι είναι το «αφεντικό» του αγώνα. Η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη μπήκε αποφασισμένη στο παρκέ και προηγήθηκε με 6-2 (4΄), ενώ με προσπάθεια του Μαρτσάκη το σκορ έγινε 8-5 (6΄). Με τον σέντερ της ομάδας μας να δίνει πολλές λύσεις, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ξέφυγε 12-7΄. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και σταθεροποίησε την διαφορά από τον αντίπαλο του σε διψήφιο αριθμό. Αν μάλιστα, οι αθλητές της ομάδας μας ευστοχούσαν στα χαμένα λέι-απ, η διαφορά θα είχε φτάσει σε μεγαλύτερα επίπεδα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 28-15. Στο Β΄ ημίχρονο, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ξεκίνησε μουδιασμένα και το Μαρούσι μείωσε σε 30-23 με κορυφαίο τον Ράσα. Με τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Χαμαντί το σκορ έγινε 34-23, ενώ οι Παππάς και Μαρτσάκης μεγάλωσαν τη ψαλίδα στο +15, 38-23 στο 26. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και η νίκη είχε προδιαγραφεί. Η ομάδα μας πήρε τελικά την νίκη και το εισιτήριο της πρόκρισης χωρίς κανένα πρόβλημα
Τα δεκάλεπτα ήταν: 12-9, 28-15 (ημ.), 42-27, 60-44
Διαιτητές: Τσούντσουρας- Αρτεμάκη
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Τσακίρης): Λουκάς, Χαρτερός 2, Μιχαήλου 2, Χαμαντί 21, Χατζηδημητρίου 7(1), Κοντογιάννης, Παππάς 10, Στυλιανακάκης 2, Μαρτσάκης 16, Χατζηκαντής.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Στεφανίδης): Τσαουσίδης, Δημητρακόπουλος 6, Αλ Χουσεϊν 2, Τριανταφύλλου 8(1), Κορκίδης 6, Ράσα 22.
*Εκπρόσωποι από τους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ. και του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Βενετόκλειο» και συμπαραστάθηκαν- όπως υποσχέθηκαν- στην ομάδα μας.

Ηλίας Λοίζος
 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/basket/dod_marousi] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments