Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με μαγικό Λιούτσι ο Ποσειδώνας κέρδισε την Δόξα Καρδάμαινας!

Με μαγικό Λιούτσι ο Ποσειδώνας κέρδισε την Δόξα Καρδάμαινας!

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πήρε ο Ποσειδώνας Καρπάθου (1-0) αυτή την φορά από την Δόξα Καρδάμαινας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία Blue Star Ferries. Και απομακρύνεται σιγά σιγά από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Καραμημά, μετά το κακό ξεκίνημα που είχε. Και απαντάει με το καλύτερο τρόπο πως θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Αγκουστίν Λιούτσι στο 14′, ο οποίος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του Δημητρίεβιτς. Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκει τα πατήματα του και σε κάθε αγωνιστική συμβάλλει προκειμένου η ομάδα του να εξασφαλίσει την νίκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους και απειλήσαν με τον Ζερβό, τον Ατσαλάκη και τον Χατζηπαναγιώτη. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν κλείσει καλά τους χώρους και κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους.

Ποσειδώνας Καρπάθου : Γιάννης Καραμηνάς : Τσελέπε, Ντόντος, Κούτουλος, Σπανός Ι, Ζαροματίδης, Φελλουζής Κ, Λιούτσι, Ζερβός (66 Φελλουζής Ι), Μπεντούλας (89′ Χιώτης), Νασόπουλος, Τσαβέλης

Δόξα Καρδάμαινας: Μανώλης Οικονόμου : Δημητρίεβιτς, Παπαβασιλείου (55′ Τσέλα), Κορκής, Χατζηπαναγιώτης, Κάτση, Ελευθερίου (89′ Πης), Συνεσίου, Σπύρου, Ζερβός (89′ Μποϊλης Ι), Μποϊλης Γ. Ατσαλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments