Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με καρδιά μαχητή ο ΑΟ Πυλίου υπέταξε την ΑΕ Μεσολογγίου!

Με καρδιά μαχητή ο ΑΟ Πυλίου υπέταξε την ΑΕ Μεσολογγίου!

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον ΑΟ Πυλίου που επικράτησε της ΑΕ Μεσολογγίου με 2-1 για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι Βυσσινοί αν και παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες στην αρχική ενδεκάδα δεν πτοήθηκαν και με τις νέες μεταγραφές του Πρέμπου και του Esalle ανέτρεψαν το σκορ που ήταν εις βάρος τους! Σκόρερ για τον ΑΟ Πυλίου ο Μπριλάκης και ο Δρόσος το σκορ είχε ανοίξει ο Μπαλαβάνης για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι:

Στο 6 λεπτό άνοιξε το σκορ οι φιλοξενούμενη ομάδα! Ο Χαλασιάς εκτέλεσε ένα πλάγιο από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Μπαλαβάνη και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Από την άσπρη βούλα ισοφάρισε ο ΑΟ Πυλίου! Το πέναλτι το κέρδισε ο Τζανουλίνο έπειτα από υπόδειξη του διαιτητή με την βοήθεια του 2ου βοηθού, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαλόπουλου. Ο Μπριλάκης ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Ο Χατζηβασίλης είχε μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους βυσσινοί, αλλά το σουτ που επιχείρησε σε κενή εστία έφυγε άουτ στο 30′.

Στο 44′ ο Πρέμπος με ένα κόρνερ από τα αριστερά έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή, η οποία κατέληξε στον Δρόσο και με κοντινή κεφαλιά έβαλε τον ΑΟ Πυλίου μπροστά στο σκορ (2-1).

Στο 75′ ο Τριγάζης υπέδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Σπύρο Κοκκώνη, οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνο το σημείο είχαν πάρει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσαν για την ισοφάριση. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Πυλίου πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή 2-1!

Διαιτητές: Τριγάζης, Αλεξόπουλος, Γαλάνης

ΑΟ Πυλίου : Στέφανος Χατζησεβαστός : Ήλιος, Συντηχάκης, Τζανουλίνο, Μπριλάκης, Esalle, Πρέμπο, Δρόσος, Λάντζιος, Μεντής, Χατζηνικόλας (78′ Τσατσακλάς), Χατζηβασίλης (65′ Καρακούσης)

ΑΕ Μεσολογγίου: Βασίλης Παστρουμάς : Δουλιώτης, Κοκκώνης Β, Παναγιωτίδης, Κάκος, Μπαλαμπάνης, Αβτσής, Βαρούχος (85′ Νικολόπουλος), Κοκκώνης Σ, Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας, Χαλασιάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments