Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με ήρωα τον Παπαδόπουλο!

Με ήρωα τον Παπαδόπουλο!

1
papadopoulos2
Dodekanisos

Σε κακό δαίμονα του ΟΦΗ εξελίσσεται ο Ιάλυσος! Η ομάδα της Ιαλυσού στάθηκε όρθια στο Γεντί Κουλέ και απέσπασε ιστορική ισοπαλία από τους Κρητικούς 0 – 0 σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, ο οποίος απόκρουσε πέναλτι του Περογαμβράκη στο πρώτο ημίχρονο ενώ έκανε πολλές και καθοριστικές επεμβάσεις, χαρίζονστας ουσιαστικά τον βαθμό στην ομάδα του. Απέδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον Ιάλυσο και στα επόμενα παιχνίδια. Ο Γιώργος Σάββενας έστησε έξυπνα την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε απέναντι σε έναν ΟΦΗ που ναι μεν είχε την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του αλλά είχε να αντιμετωπίσει την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη του Ιάλυσου.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιάλυσος προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας μάλιστα δυο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Φονσέκα με βάση τις οποίες θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προηγηθεί. Καθοριστικό ήταν το πέναλτι του Περογαμβράκη και η απόκρουση του Παπαδόπουλου που έδωσε καθοριστική ψυχολογία στους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος πρόσεξε πάρα πολύ τα μετόπισθεν παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας. Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή όμως και πάλι δεν μπορούσε να τα καταφέρει.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 6′ ο Πόποβιτς έκανε το σουτ με φάλτσο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 15′ για τον ΟΦΗ με τον Χαντί να πλασάρει από καλή θέση αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξαν τη μπάλα οι αμυνόμενοι.
Πέναλτι για τον ΟΦΗ στο 16′ με τον Παφιάκη να κάνει τάκλιν στον Περογαμβράκη και τον διαιτητή να πηγαίνει στην άσπρη βούλα. Ο Περογαμβράκης εκτέλεσε αλλά ο Παπαδόπουλος κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα και να κρατήσει όρθιο τον Ιάλυσο!
Στο 27′ ο Σταυλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έσπασε τη μπάλα στον αφρούρητο Φονσέκα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απόκρουσε ενστικτωδώς με το πόδι. Πολύ μεγάλη φάση για τον Ιάλυσο.
Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο 40′ Ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Πέναλτι για χέρι στον Παφιάκη ζητάει ο ΟΦΗ στο 42′ αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.
Στο 44′ ο Σταυλάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά βγάζοντας τον Φονσέκα σε θέση τετ α τετ αλλά ο Δερμιτζάκης του έκλεισε το οπτικό πέδιο και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε άστοχα. Δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο.
Στο 45′ ο Χαντί εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στα καρέ του Ιάλυσου και έκανε το πλασέ από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ με το πόδι.
Στο 48′ ο Πόποβιτς έκανε τη σέντρα σουτ από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε με υπερένταση και ο Χαντί πήρε το ριμπάουντ κάνοντας το σουτ ψηλά άουτ όμως.
Στο 56′ επικίνδυνο πλασέ του Πόποβιτς από καλό σημείο, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 60′ μετά από ισχυρό σουτ, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε στον Περογαμβράκη ο οποίος εξ’ επαφής σούταρε αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος απόκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο 62′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Φαζός πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος είπε όχι καθώς έπεσε στη γωνιά του ο Παπαδόπουλος.
Στο 85′ ο Μαρτσάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να χτυπά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 90′ ο Περογαμβράκης έκανε κεφαλιά από κοντά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε πάνω στη γραμμή. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ!
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδία) και “βοηθοί” του ήταν οι Κωνσταντόπουλος και Σεφέρης από την Κόρινθο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης (83′ Μπουρσέλης), Χαντί, Πόποβιτς (68′ Γουόρντεν), Καλέ (74′ Μαρτσάκης), Περογαμβράκης 
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Σταυλάς (74′ Μαρίνου), Κοκκίνης, Π. Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Α. Αθανασίου, Κορνελάτος (36′ Καρπαθάκης), Παφιάκης, Φονσέκα, Σπάρταλης (83′ Παπαδημήτρης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos x
aggelos x
8 years ago

o @@@@@@@@ gt dn epekse??ponaei akoma apo tis sfaliares pou efage apo ton @@@@@@@@@@@@????