Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου ΑΣ Χάλκης: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά νέων παικτών

ΑΣ Χάλκης: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά νέων παικτών

0
Α. Σ. Χαλκης - A S Halkis official / Facebook
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα δοκιμαστικά νέων ποδοσφαιριστών γεννημένων τις χρονολογίες 2007, 2008, 2009 και 2010. Τα δοκιμαστικά έλαβαν χώρα στο γήπεδο “Δημήτριος Θ Κρεμαστινός” από την Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο σε συνεργασία με την Διεύθυνση των Σχολών και την Κεντρική Ακαδημία του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε ο συνεργαζόμενος σύλλογος του ΑΣ Χάλκης. 

Ειδικότερα, «η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφού συγκεντρώθηκαν παιδιά από πάρα πολλές περιοχές του νησιού. Ενδεικτικά όπως Ιαλυσό, Παστίδα, Μαριτσά, Κρεμαστή, Παραδείσι, Σορωνή, Κοσκινού, Καλυθιές, Αφάντου, Αρχάγγελο, Μάσσαρη και Λίνδο. Ενώ ταξίδεψαν παιδιά και από τα νησιά Κως και Σύμη.

Οι Θοδωρής Ελευθεριάδης (Τεχνικός Διευθυντής ακαδημίας), Βασίλης Νάνος (Διευθυντής δικτύου σχολών), Γιώργος Φαμέλης (επικεφαλής τμήματος scouting), Γιώργος Κοκολάκης (στέλεχος τμήματος scouting) και Γιάννης Αποστολάκης (προπονητής ακαδημίας, στέλεχος τμήματος scouting) βρέθηκαν για λογαριασμό της Ακαδημίας και της Διεύθυνσης Σχολών στη Ρόδο, παρουσία του Διευθυντή της Σχολής της Ρόδου και υπεύθυνου Scouting στα Δωδεκάνησα κ. Ευάγγελου Φραγκάκη.
 
Οι διοργανωτές αναγνώρισαν το ταλέντο των παιδιών της Δωδεκανήσου και κρατώντας πολλές σημειώσεις υποσχέθηκαν την επανάληψη των δοκιμαστικών σε σύντομο χρονικό διάστημα ξανά στην Ρόδο αλλά και στο προπονητικό στο Ρέντη. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την εμπειρία και με αισιοδοξία και ανυπομονησία αναμένουν το επόμενο κάλεσμα», τελειώνει η ανακοίνωση του ΑΣ Χάλκης. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments