Αρχική Εφηβικό Σταυρής: «Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό»

Σταυρής: «Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό»

0
stavris
Dodekanisos
Ο Μιχάλης Σταυρής, άλλοτε πρόεδρος του Απόλλων Καλυθιών, με ανάρτησή του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τοποθετήθηκε για την χθεσινή αναμέτρηση, στην οποία η Κ16 του Α.Ε.Ρ.Α κέρδισε με σκορ 15-0 την αντίστοιχη του Απόλλων Καλυθιών. Ο κ. Σταυρής εξαπολύει ευθεία «επίθεση» στον προπονητή των «ερυθρόλευκων», τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση  

«Ως σύλλογος έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια της ιστορίας μας πως προάγουμε τον αθλητισμό, την ηθική και τον σεβασμό.
 
Αυτό το τρίπτυχο αποτελεί τον στόχο των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών. Κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία και η καλλιέργεια πρώτα καλών ανθρώπων και έπειτα καλών ποδοσφαιριστών.
 
Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάρει μια γενναία απόφαση να προωθήσουμε τα παιδιά του εφηβικού μας στην ανδρική ομάδα. Μάλιστα, έχει αποφασιστεί τα παιδιά αυτά να μην «ανεβοκατεβαίνουν», αλλά να παραμένουν σταθερά μέλη στην φαρέτρα του προπονητή μας, Παναγιώτη Ζούνη. Επίσης, ήταν δική μας απόφαση το τμήμα του εφηβικού μας να απαρτίζεται ως επί το πλείστον από παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών. Θέλουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να χαίρονται τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο.
 
Δυστυχώς, σήμερα ένας άνθρωπος που θέλει να λέγεται προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών μας κέρδισε 15-0. Του απονέμουμε τα εύσημα. Κυρίως για ότι κατάφερε να πληγώσει ψυχές μικρών παιδιών, θέλοντας να βγάλει τα προσωπικά του απωθημένα. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι πρόβαλλε το συγκεκριμένο γεγονός και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 
Ως παράγοντας χρόνων στο τοπικό ποδόσφαιρο ΘΛΙΒΟΜΑΙ για το γεγονός αυτό! Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ! Καλό θα ήταν να μάθει τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι που είναι άγνωστοι στο λεξιλόγιο του. Προσωπικά, δεν έχω τίποτε με το σωματείο της Α.Ε.Ρ.Α., ούτε και τους παράγοντες της, καθώς σέβομαι την προσπάθεια και τον αγώνα που καταβάλλουν και εκείνοι στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Το μόνο που θα τους παρακαλούσα ήταν να απομακρύνουν τέτοιους «προπονητές» το συντομότερο δυνατό.
 
Ο λόγος που προχωρώ δημόσια στην συγκεκριμένη δήλωση είναι για να προστατέψω τα παιδιά μας. Και με την λέξη παιδιά μας έχω τα παιδιά του κάθε γονιού και του κάθε σωματείου μέσα. Γιατί σκοπός μας πρέπει να είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στα γήπεδα, τον αθλητισμό και τις αξίες του και όχι να τα απομακρύνουμε απ’ αυτό.
 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος και ποδοσφαιριστής του Απόλλων Καλυθιών, Μιχάλης Σταυρής». 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments