Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με εικοσάδα και ελάχιστες απουσίες το Αιγάλεω κόντρα σε Διαγόρα

Με εικοσάδα και ελάχιστες απουσίες το Αιγάλεω κόντρα σε Διαγόρα

0
ΠΑΕ Αιγάλεω 1931- Egaleo F.C. / Facebook
Dodekanisos

Το Αιγάλεω ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Διαγόρα. Ο τεχνικός του «City» έχει συμπεριλάβει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ενόψει της αναμέτρησης. 

Ειδικότερα σ’ αυτή περιλαμβάνονται οι εξής 20 «εκλεκτοί»: Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Ανδρέου, Βλάχος, Καλύβας, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Καθάριος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Βουκελάτος, Σέχου, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλλι. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος (τέσσερις κίτρινες κάρτες) Μιχάλης Παπανικόλας και οι τραυματίες Μπρέμπος, Παπαγγελής, Καββαδίας και Τσίτσαρης.

Επιπροσθέτως, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας για το παιχνίδι εναντίον του Διαγόρα τόνισε ότι: «Έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Μια ομάδα που παρά τα προβλήματα της προσπαθεί να βρει τον δρόμο της. Είναι μια νεανική και δύσκολη ομάδα. Όμως πιστεύω πως αν εμείς είμαστε αυτοί πρέπει τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πάρουμε αυτό που πρέπει από την αναμέτρηση. Την ίδια ώρα προσπαθούμε να διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και το κομμάτι της κούρασης μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Να δοθούν οι απαραίτητες ανάσες για να έχουμε και τις αντοχές για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments