Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Α’ κατηγορία: Νίκησαν τα φαβορί, ισοπαλία στη Λίνδο

Α’ κατηγορία: Νίκησαν τα φαβορί, ισοπαλία στη Λίνδο

0
φωτογραφία: Ανδρέας Στάθης
Dodekanisos

Δεν περιλάμβανε εκπλήξεις η 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (Β’ όμιλος) με τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα να φτάνουν τελικά στην επικράτηση και να εξασφαλίζουν τους τρεις βαθμούς που δίνει η νίκη.

Αρχικά ο Φοίβος Κρεμαστής τα «χρειάστηκε» κόντρα στον Ακουσίλαο, τον οποίο και νίκησε 4-1 με ανατροπή στο σκορ στο γήπεδο της Κρεμαστής. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές στιγμές, ο Γιάννης Σάββας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 47ο λεπτό. Ωστόσο η χαρά του προβαδίσματος κράτησε ελάχιστα, καθώς στο 51′ ο Μόσχος ισοφάρισε σε 1-1 για τον Φοίβο. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την εξέλιξη του ματς. Στο 54′ από κόρνερ του Κιοσεογλου, ο Κρητικός με κεφαλιά έδωσε κεφάλι στο σκορ στον Φοίβο και στο 61′ ο Κιοσέογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πεταυράκης στο 66′. 

Στις νίκες επέστρεψε ο Διγενής Κοσκινού, που επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Κατταβιάς στο «Ε.Α.Κ.», για την 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας. «Λεοντόκαρδη» η ομάδα του Παναγιώτη Μπεκιάρη, καθώς μολονότι είχε να ξεπεράσει προβλήματα απουσιών και το γεγονός ότι αγωνίστηκε για αρκετή ώρα με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Αναστασάκη). Παρόλα αυτά κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κατσούλης (31′), Αναστασάκης (47′) και Τζουανάκης στο φινάλε σημείωσαν τα γκολ των «τοξοβόλων». Από πλευράς Κατταβιάς ο Κούτσι είχε ισοφαρίσει στο 41ο λεπτό προσωρινά. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση και οι «κιτρινόμαυροι» εξαιτίας της αποβολής του Δρακόπουλου.

Ισοπαλία που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί από την λέξη «βολική» είχαμε στο γήπεδο της Λίνδου. Συγκεκριμένα Κλεόβουλος και Απόλλων Καλυθιών παρόλο που βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έμειναν στο «χορταστικό» 2-2. Προηγήθηκαν δύο φορές οι φιλοξενούμενοι με Μαγιόγλου στο 25′ και Σαββούλη στο 64′. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου να βρίσκουν ισάριθμες απαντήσεις στα προβαδίσματα των «κιτρίνων» με τους Μάλλιο (47′) και Δημητριάδη στο 66′ για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα. 

Τέλος, όσον αφορά την βαθμολογία, Ιάλυσος και ΑΕΡΑ συνεχίζουν να πορεύονται μαζί στους 36 βαθμούς. Τρίτος ακολουθεί ο Διγενής και ο Φοίβος αμφότεροι με 32 βαθμούς και πιο πίσω με 26 ο Απόλλων Καλυθιών. Όσον αφορά το «ισόγειο» ο Ορφέας είναι τελευταίος με τρεις βαθμούς, ενώ Ακουσίλαος και Δόξα Ψίνθου έμειναν στους επτά και οκτώ αντιστοίχως. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments