Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με ανατροπή στην παράταση προκρίθηκε ο Ιάλυσος!

Με ανατροπή στην παράταση προκρίθηκε ο Ιάλυσος!

0
Dodekanisos

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο Οικονομίδειο γήπεδο. Ο Ιάλυσος υποδέχθηκε για την 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου τον Απόλλων Καλυθιών, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και τους φιλοξενούμενους να είναι αγκαλιά με την πρόκριση μέχρι το 94′ όπου και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Οι Τοξοβόλοι παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους, ενώ η ομάδα του Άρη Μιχαηλίδη κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της!

Το παιχνίδι:

Στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα ο Ιάλυσος είχε την κατοχή της μπάλας και ο Απόλλων προσπαθούσε να βγει με αντεπιθέσεις. Πέντε λεπτά αργότερα τραυματίστηκε ο Αλέξανδρος Γιαννούλης που ήταν ο 2ος βοηθός της αναμέτρησης και κατέβηκε από την κερκίδα ο επίσης αξιολογημένος Τσαμπίκος Πηδιάκης. Μετά την δεκάλεπτη διακοπή οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, στο 37′ ο Τζύρα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά μετά ο Ντενάς δεν λάθεψε! Ο Μαγιόγλου έβγαλε την σέντρα μέσα στην περιοχή και ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ (0-1).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιάλυσος πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε για την ισοφάριση. Στο 46′ ο Πελαρδής έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Ιντρίζι πέρασε ελάχιστα άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Κιουπάκης έδωσε μια λάθος πάσα στην άμυνα, ο Ντενάς έκλεψε αλλά το ψιλοκρεμαστό που επιχείρησε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, για να απαντήσει ο Χατζησάββας και με κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ.

Ένα φάουλ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων λύτρωσε την ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη. Ο Κατσούκης έκανε το γύρισμα και ο Χατζησάββας με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-1.

Με την έναρξη της παράτασης ο Ιάλυσος πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ιντρίζι έβγαλε μια σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Σελλαβτζή άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (2-1).

Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ο Κατσούκης εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Εμπουμπά o οποίος με ένα ήρεμο πλασέ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Ροδίτη.

Στο 115′ μείωσε ο Μαγιόγλου σε 3-2, έπειτα από σέντρα του Χατζηνικόλα. Το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Αντωνάς, Αυγενικού, Γιαννούλης (Πηδιάκης)

Ιάλυσος: Παναγιώτης Σπάρταλης: Κιουπάκης, Πατσίλης, Χατζηνικόλας Μ (46′ Κατσούκης), Γιώργου (46′ Χότζα), Βασιλείου, Ραπαι (56′ Αθανασίου), Κοντός, Πελαρδής (68′ λτ Εμπουμπά), Τζουανάκης (46′ Ιντρίζι), Πιπέρης, Χατζησάββας ( 100′ Βλαχάβας)

Απόλλων Καλυθιών: Άρης Μιχαηλίδης: Ροδίτης, Χατζηνικόλας Μ, Σαββούλης, Κουλουριώτης (91′ Κουλουριώτης), Στατίου, Μαγιόγλου, Λατζεσίρα (68′ Βαρνάβας), Τζύρα (59′ Γιαννίκης (91′ Καγιάς), Μάστορας (103′ Κόμι) , Σελλαβτζή, Ντενάς(103′ Κυριαζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments