Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με άγνοια ή όχι στην πρεμιέρα;

Με άγνοια ή όχι στην πρεμιέρα;

0
Dodekanisos

Οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο είναι γεγονός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον πλανήτη.
Φάνηκε, όμως, πως στην πρώτη κατηγορία του νομού μας είναι πλήρως «ενημερωμένοι» στις αλλαγές που θα ισχύουν από την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Από το ερχόμενο Σάββατο 14/9/2019 θα αποδειχτεί τι γνωρίζουν για τις αλλαγές, όλοι όσοι εμπλέκονται στα σωματεία πρώτης κατηγορίας.
Η προσπάθεια για ενημέρωση από πλευράς ΕΠΣΔ και Τ.Ο.Δ. έπιασε πάτο, όχι με ευθύνη τους, αλλά από τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Την Τρίτη το βράδυ στις 19.00, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ο πρόεδρος του Τ.Ο.Δ. Κώστας Ζαννετίδης και τα μέλη Βαγγέλης Κατσιδώνης- Μπάμπης Λάμπρου, περίμεναν τους εκπροσώπους των ομάδων της «μεγάλης» κατηγορίας του νομού μας, όμως εισέπραξαν τεράστια απογοήτευση γιατί η προσέλευση ήταν άκρως…εντυπωσιακή.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πέντε ομάδων Διγενής Κοσκινού( Ζαχαριάς Τ.-Καμίτσης Ι.), Απόλλων Καλυθιών( Ζούνης Π.), Α.Ε. Κατταβιάς(Κυπριώτης Ι.-Φραντζής Εμμ.), Φοίβος Κρεμαστής(Αγγελόπουλος Π.-Πολιάς Μιχ.), Κλεάνθης Παραδεισίου( Παπαδόπουλος Κ.).
Επίσης το παρών από πλευράς Ιάλυσου έδωσαν ο κ. Άγας με τον κ. Αρχοντούλη ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου Λοϊζος Ηλίας.
Οι άνθρωποι της διαιτησίας έκαναν άψογα την δουλειά τους και την ενημέρωση στους παρευρισκόμενους και έδωσαν πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις που τους απευθύνθηκαν από το μικρό σε αριθμό ακροατήριο. Επίσης έδειξαν την διάθεση να ενημερώσουν όποιο σωματείο το επιθυμεί, αφού προηγουμένως υπάρξει το ανάλογο έγγραφο αίτημα προς την ΕΠΣΔ και το Τ.Ο.Δ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments