Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Κυανέρυθρο” βάφτηκε το Super Cup

“Κυανέρυθρο” βάφτηκε το Super Cup

0
Dodekanisos

Στα «κυανέρυθρα» βάφθηκε το τρόπαιο του Super Cup «Γεώργιος Τσοπανάκης» που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου επικράτησε με 2 – 0 της Ρόδου μετά από ένα μέτριο παιχνίδι σε όλη την διάρκεια που όμως το έλεγξε απόλυτα και δεν απειλήθηκε από τους «πράσινους». Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε πιο έτοιμος και πιο δυνατός και δίκαια έφθασε στην κατάκτηση της νίκης.
Ο Διαγόρας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τη Ρόδο. Εφαρμόζοντας μεγάλη πίεση της δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο όμως και στην ανάπτυξη της. Ο «γηραιός» παίζοντας πιο ουσιαστικά, κατάφερε να προηγηθεί με ένα σκορ ασφαλείας δείχνοντας παράλληλα και πιο έτοιμος από την αντίπαλο του. Στην επανάληψη η Ρόδος προσπάθησε να ανέβει κάπως, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσει να βρει έναν καλό ρυθμό. Ο Διαγόρας είχε κλείσει σωστά όλους τους χώρους και δεν άφησε τη Ρόδο να κάνει το παιχνίδι της .
Τα γκολ
Στο 11’ από εκτέλεση φάουλ του Λόρι Κέρι, η μπάλα πέρασε από το τοίχος, αναπήδησε στο έδαφος και αφού αιφνιδίασε τον Πίτκα, «καρφώθηκε» στο δεξί παραθυράκι για να γίνει έτσι το 0 – 1.
Στο 34’ από βαθιά μπαλιά του Προβατίδη, ο Μεντί με κεφαλιά πάσα «βρήκε» τον Μπαρμπαρούση σε θέση φορ ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούας (Κοκμοτός, Χατζημιχάλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Κανταρτζής, Σουλάϊ, Παπαθανασίου (70’ Βουργουντζής), Νικολόπουλος, Τριχάκης (40’ λ.τ. Αντωνιάδης), Κλιγγόπουλος, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας (63’ Γεωργίου), Μπίσα, Ραχίμ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Μεντί (90’ Πατσαρούχας), Καρπαθάκης, Κέρι, Μπελέρης, Ναβαλόν (70’ Γλυνός), Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μανωλάκης, Μπαρμπαρούσης (93’ Κασνετσί), Παρέχο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments