Αρχική Προγνωστικά Μαρτύριο Πέμπτη…

Μαρτύριο Πέμπτη…

1
napoli team
Dodekanisos

Είναι η μέρα που θα κάνουμε την «σούμα» και θα καταλήξουμε στα συμπεράσματα μας. Καταστροφικό και με γενικότερο στραπάτσο ήτανε το διήμερο σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του κουπονιού οδηγώντας κόσμο και κοσμάκη εις τον «κάδο». Δυστυχώς όταν πρέπει να βγάλεις προγνωστικά για αυτά τα παιχνίδια είσαι υποχρεωμένος να ακτινογραφήσεις τις ομάδες με ελλιπέστατα στοιχεία καθότι πολλά ματς του κυπέλλου δεν έχουν αρκετά προηγούμενα παιχνίδια για να μπορείς να τα βάλεις όλα στην ζυγαριά. Αναπόφευκτα καταφεύγεις σε στατιστικά που έχεις από το πρωτάθλημα κάτι το οποίο δεν είναι το επιθυμητό και το ιδανικότερο. Στο κύπελλο όλα ανατρέπονται καθώς οι ομάδες που θα στηρίξεις θα προβούν σε ροτέϊσον, θα είναι πιο χαλαρές επειδή δεν τους ενδιαφέρει ο θεσμός αλλά και κάποιες άλλες έχουν «χρωστούμενα» ή απλά παραδοσιακά το κύπελλο τους ταιριάζει καλύτερα ή το ανάποδο. Κάπως έτσι λοιπόν βλέπουμε περίεργα αποτελέσματα και αλλοπρόσαλλες αγωνιστικές συμπεριφορές. Έτσι όμως είναι το στοίχημα και αυτό αποτελεί μέρος της «άγριας ομορφιάς του». Κυρίως η τύχη και η έμπνευση θα πρέπει να συνοδεύει τα δελτία μας στα κύπελλα και το κλείνουμε εκεί!! Σε ότι αφορά την στήλη μας λοιπόν το μόνο που καταφέραμε ήταν να διατηρήσουμε τα κέρδη μας και με πολύ λίγες απώλειες να κρατάμε στάση αναμονής με τα σημερινά ματς ,προκειμένου να μπούμε στην Παρασκευή και το νέο κουπόνι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στα χθεσινά της στήλης μας τώρα ούτε ζέστη , ούτε κρύο. Είχαμε 2 στα 4 και απλά διατηρήσαμε τα υψηλά ποσοστά των επιτυχιών μας. Συγκεκριμένα φτάσαμε τις 367/578 σωστές επαληθεύσεις και με σταθερό το συνολικό ποσοστό επιτυχιών στο 64%.

ΖΑΜΠΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ κωδ.147
Αυτή την φορά το φαβορί (Τυνησία) δεν αστειεύεται. Έχει καλύτερη ομάδα , είναι πιο έμπειρη και έχουν και οι περισσότεροι εξ αυτών ευρωπαϊκές παρουσίες καταγεγραμμένες στο βιογραφικό τους. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Διότι σε τέτοιες διοργανώσεις υπάρχουν πάντοτε «τα μάτια» που καραδοκούν για να βγάλουν μαργαριτάρια. Και φέτος η Τυνήσιοι είναι από αυτές τις ομάδες που έχουν συσσωρευμένο το ταλέντο. Η Ζάμπια στάθηκε τυχεροί στην πρεμιέρα αφού κατάφερε μετά την ισοφάριση της στο 66′ (είχε προηγηθεί στο 1′ λεπτό) να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν και σφυροκοπούταν έως το τέλος της αναμέτρησης. Σοβαροί και πειθαρχημένοι οι Τυνήσιοι παίρνουν το πολύτιμο Τρίποντο.( 2 ) 2,05 Ίσως το κάνουν από νωρίς ( 2/2 ) 3,55. Επιβεβλημένο και το σύνηθες ( 2-3goal ) 1,70.

ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ κωδ.150
Σημείο απαγορευτικό ο άσσος με αυτό το ποσοστό για την νίκη της Νάπολι και η «μάζα» μοιραία ψάχνει άλλες εναλλακτικές. Θεωρώ πως όλοι γλυκοκοιτάζουν το ΗΜ Χ , λόγω ποσοστού και ιδιαιτερότητας του κυπέλλου. Ενδεχομένως όμως το φόρτωμα αυτό να παίξει το ρόλο του και το σημείο αυτό να γίνει πιο «εύθραυστο». Η Νάπολι το θέλει πολύ περισσότερο ενώ η Ουντινέζε είναι υποχρεωμένη παρά τις άσχημες τελευταίες εμφανίσεις της να το παλέψει. Άποψη μας ότι η Νάπολι θα μπει δυνατά και από νωρίς θα έχει σκορ υπέρ της. ( ΗΜ 1 ) 1,80. Το ( Over ) 1,70 έχει πτωτική τάση και το επιλέγουμε.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ κωδ.151
Από καλά αποτελέσματα έρχεται η Εσπανιόλ που υποδέχεται την Σεβίλλη στο 1ο ματς στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. Η γηπεδούχος έχει την ψυχολογία και επειδή είναι 1ο ματς αλλά και επειδή τα ρεπορτάζ γράφουν για ροτέϊσον και με βασική προτεραιότητα στην ξεκούραση του παιχταρά Μπάκα, εμείς δεν βλέπουμε διπλό. Δηλώνουμε πλεονέκτες και με ρίσκο θα πάμε στο γενναιόδωρο ( ΗΜ 1 ) 3,30. Φυσικά το ( Χ ) 3,10 και ο άσσος ( 1 ) 2,65 είναι μέσα στο μενού των επιλογών μας.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
παίκτης Ροδιακού
παίκτης Ροδιακού
9 years ago

ενοείται 0/4 απλά έκατσαν οι εναλακτικες…οταν ομως κάποιος διαθετει ενα ποσό δν τον πολυνοιάζει η εναλακτική!!! αρα 0/4 οι κυρίως προβλέψεις και 2/4 οι ενναλακτικές….φιλικά εντελώς!!!