Αρχική Προγνωστικά Μαγική Κυριακή με 6 στα 6!!!

Μαγική Κυριακή με 6 στα 6!!!

0
monaxo1860
Dodekanisos

Ήρθε το απόλυτο χθες. Κάναμε πανηγυρικά το 6/6 και με γεμάτο ταμείο κλείσαμε την εβδομάδα με θετικό ( + ) πρόσημο που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε με περισσότερο ρίσκο στις επιλογές μας. Αναλυτικά «περάσαμε» τις βασικές επιλογές μας και ήμασταν μέσα στο πνεύμα των παιχνιδιών της Λυών, Τβέντε, Γκρέμιο και Σαντιάγκο Γουέντερερς αλλά και στο ελληνικό ντέρμπι που είχαμε προβλέψει το ξεφούσκωμα του Πάοκ και δώσαμε την εναλλακτική επιλογή του 2-3goal. Εναλλακτική πέρασε και στο ματς της Λάτσιο (2-3goal). Συνοπτικά ανεβάσαμε το ποσοστό των επιτυχιών μας στο 58% με συνολικές σωστές επαληθεύσεις στις 178/306.

ΝΑΝΣΙ – ΚΡΕΤΈ’Ι’Γ κωδ.376
Μεγάλο το κίνητρο για την γηπεδούχο απόψε. Κερδίζει και πιάνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας την Μπρέστ. Υπάρχουν φορές όμως που το κίνητρο αυτό λειτουργεί και αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών. Μια επιτακτική νίκη τους υπερφορτώνει με άγχος με αποτέλεσμα να βλέπουμε ανορθόδοξες επιθέσεις και αδυναμία συνοχής στις γραμμές της. Μυστήριο πως θα διαχειριστούν οι παίκτες της Νανσίόλο αυτό το φορτίο. Το να δεχτούν γκολ στα μετόπισθεν, έχοντας στο νου τους μόνο την επίθεση δεν είναι σενάριο «άπιαστο» και μακρινό. Αν αυτό συμβεί το ματς ανοίγει και έρχεται και το ( Over ) 1,90. Επίσης ιδανικό και το ( G/G ) 1,70.

MONAXO 1860 – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΦ κωδ.375
Ματς σκοπιμότητας για την φιλοξενούμενη έως το 45 ‘ λεπτό. Θέλει πολύ το ματς, έχει την φόρμα και την πολύ καλή παρουσία σε όλα της τα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος. Υποτονική η Μόναχο εντός δεν πείθει. Η Φορτούνα θα έχει μια καλή …φιλοξενία Κυρίαρχο σημείο εδώ το ( ΗΜ Χ ) 1,90 με το διπλό να ακολουθεί ( 2 ) 2,40. Το ( 2-3goal ) 1,80 έχει επίσης τύχη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κωδ.408
Αινιγματικό ματς και δύσκολο το να κάνεις την οποιαδήποτε πρόβλεψη. Για αυτό και επιλέξαμε να το έχουμε στο μενού μας. Ο Αστέρας σαφώς πιο κουρασμένος ( λόγω Τότεναμ) θα μπει για να «διαβάσει» τις προθέσεις του αντίπαλου. Ο Ατρόμητος που δέχθηκε εύκολα γκολ στα 2 τελευταία εντός (με Πανθρακικό και Εργοτέλη) θα είναι πιο υποψιασμένος στην άμυνα. Ξέρει πως για να πάρεις αποτέλεσμα και ειδικά απέναντι στον Αστέρα πρέπει να κρατήσεις την εστία σου ανέπαφη. Σφυρίζει ο δικός μας Τάσος Σιδηρόπουλος και θα φροντίσει να είναι κυρίαρχος (μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε εις βάρος του στην Ευρώπη) δίνοντας αρκετά σφυρίγματα που κόβουν την ροή σε ματς που πάει να ξεφύγει. «Μαγειρεύοντας» όλα τα παραπάνω πιστεύουμε πως το ματς Θα πάει στο ρελαντί ( ΗΜ Χ )1,85 και μόνο ένας θα καταφέρει να σκοράρει. ( NGoal ) 1,80.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments