Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Μα εσείς, ταιριάζετε σου λέω!»

«Μα εσείς, ταιριάζετε σου λέω!»

0
mathios_fanela
Dodekanisos

Του Παναγιώτη Ψαρράκου

Την προηγούμενη αγωνιστική σήκωσε την φανέλα του και έδειξε ένα μπλουζάκι, στο οποίο υπήρχε ο τίτλος ενός τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη, «Δεν ταιριάζετε σου λέω». Φυσικά μιλάμε για τον Παναγιώτη Μαθιό ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στο news12.gr όχι μόνο για το σκηνικό της 7ης αγωνιστικής αλλά και για τους στόχους του Φοίβου, ενώ τόνισε πως αν του δοθεί η ευκαιρία για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του θα το κάνει.

-Ποιοι είναι οι στόχοι του Φοίβου για την φετινή σεζόν;
«Πρώτος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το καταφέρουμε. Από ‘κει και πέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία στο κύπελλο και αν έρθει και η κατάκτηση δεν λέμε όχι. Σε κάθε ματς εμείς πάμε για την νίκη».

-Πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ εδώ και χρόνια είσαι από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ισχύει ότι είχες πρόταση από το εξωτερικό για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Ναι ισχύει. Είχα κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και τερμάτισα στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην κατηγορίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ίδια ομάδα. Βέβαια σε αυτό με βοήθησαν και οι συμπαίκτες που είχα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει ένας ντόρος γύρο από το όνομα μου σε ομάδες του εξωτερικού κυρίως από την Ιταλία και την Ισπανία. Σε ότι έχει να κάνει με τις Ιταλικές «σειρήνες» δεν υπήρχε κάτι, ενώ η Ισπανική πλευρά ήταν επίσημη. Παρόλα αυτά, δεν δέχτηκα την πρόταση. Μπορεί να έκανα λάθος, αλλά ήταν δικιά μου επιλογή».

-Αν έρθει ξανά κάποια πρόταση από το εξωτερικό για το μεγάλο βήμα θα δεχτείς;

«Έχω κάνει πολλές φορές το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, αλλά δεν στάθηκα τυχερός, μιας και το ποδόσφαιρο πλην του ότι πρέπει να ξέρεις μπάλα, πρέπει να έχεις και τύχη. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει «βρόμικο» και έχουν μπει στην μέση πολλά συμφέροντα. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να αγωνιστώ σε κάποια ομάδα του εξωτερικού δεν θα το σκεφτώ καθόλου. Αυτή την στιγμή όμως είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που αγωνίζομαι και παλεύω να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας δίνοντας όλες μου της δυνάμεις».

-Έχεις σαν προσωπικό στόχο να αναδεχθείς για τρίτη συνεχόμενη φορά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα και ας μην βγω πρώτος σκόρερ. Τώρα αν έρθει και αυτό είναι καλοδεχούμενο, ενώ θα είμαι και διπλά ευτυχισμένος αν γίνουν και τα δύο».

-Ο Φοίβος είναι έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Κλεάνθη με μία αγωνιστική λιγότερη. Την προηγούμενη αγωνιστική τον κερδίσατε με δικό σου γκολ, τι ψυχολογία επικρατεί στον σύλλογο μετά την συγκεκριμένη νίκη για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου;

«Σίγουρα ήταν μία τεράστια νίκη και η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή κάτι που φάνηκε στο κύπελλο. Υπάρχει λίγη κούραση μετά τα δύο παιχνίδια. Παρόλα αυτά, εμείς στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη Αρχαγγέλου θα μπούμε να πάρουμε την νίκη. Το ότι παίζουμε  στην έδρα μας είναι θετικό για μας, αλλά πρέπει να προσέχουμε κάθε αντίπαλο όπως και τον Άρη. Τον έχω παρακολουθήσει και είδα πως είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να την σεβαστούμε στο γήπεδο».

-Την προηγούμενη αγωνιστική σκόραρες, σήκωσες την μπλούζα σου και από κάτω φόραγες ένα μπλουζάκι που έγραφε «Δεν ταιριάζετε σου λέω». Τίτλος από ένα τραγούδι του ανερχόμενου καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη. Το μήνυμα που έστειλες πήγε στον παραλήπτη;

«Καταρχήν να πως ότι δεν περίμενα να γίνει τέτοιος ντόρος με το μπλουζάκι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πήγαινε σε κάποια πρώην κοπέλα μου. Το σκηνικό το γνώριζε ο κουμπάρος μου και συμπαίκτης μου Σάββας Διακοναστάσης. Το μήνυμα ναι, το πήρε ο παραλήπτης, μιας και μου απάντησε ότι είμαι θεότρελος.»

πηγή φωτογραφίας: Christos kataxenos photography

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments