Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δε μπορεί αυτός ο Διαγόρας

Δε μπορεί αυτός ο Διαγόρας

0
diagoras_ionikos2
Dodekanisos

Άλλη μια ήττα πρόσθεσε στο παθητικό του ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν με 3 – 0 από τον Ιωνικό, σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (Κυριακή) στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος (9ος όμιλος). Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και έτσι η επικράτηση τους κρίνεται απόλυτα δίκαιη και φυσιολογική. Για μια ακόμα φορά, οι νεαροί παίκτες του «γηραιού» δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Είναι φανερό πως χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνος για να μπορέσει αυτή η ομάδα να δέσει και να είναι εφικτό να παλέψει για την παραμονή της.
Μόλις στο 4’ ο Κουμουλίδης με πλασέ από θέση τετ α τετ «άνοιξε» το σκορ κάνοντας το 0 – 1. Στο 47’ ο Ανδρεαδάκης με ένα πανέμορφο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0 – 2 και στο 61’ ο Σκαφτούρος πάσαρε ωραία στον Τσακίρη από οποίος από θέση τετ α τετ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 0 – 3.
Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι (οριζόντιο) μετά από σουτ του Τσακίρη στο 38’
Από τους γηπεδούχους, αυτός που μπορούμε να πούμε ότι διασώθηκε, ήταν ο Χατζηπέτρος. Άρεσαν από τους φιλοξενούμενους οι Ανδρεαδάκης και Τσακίρης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Αθηναίου κ. Παπαγεωργίου (Κουντουρέλης, Μεϊντανάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ζούνης (21’ Σκυαλλαράκης), Παπαδημητρίου, Κωνσταντινίδης, Κιλασίν, Καρπούζης, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Ζωάννου (46’ Φλεβάρης), Διακάκης, Ιμεραλιλάϊ (67’ Μπάρδης)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Μαυρίδης, Χιώτογλου, Μωυδιάδης, Ατματσίδης, Κουμουλίδης (56’ Μαριόλης), Τσακίρης, Σκαφτούρος (77’ Λαμπρινάτος), Ανδρεαδάκης, Κατσαβριάς (68’ Γιαλελής)
diagoras_ionikos1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments