Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μεγάλη νίκη για το “γηραιό”

Μεγάλη νίκη για το “γηραιό”

0
diagoras_ethnikos_asteras
Dodekanisos

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Διαγόρας που επικράτησε 1-0 του Εθνικού Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, χάρη σε τέρμα του Γιώργου Σαλαμαστράκη στο 63ο  λεπτό του αγώνα. Το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ συνολικά οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες δεν ξεπερνάνε τα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ο «γηραιός» χωρίς να φορτσάρει και εντυπωσιάσει με το παιχνίδι του χρειάστηκε περίπου ένα τέταρτο παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των φιλοξενούμενων και μάλιστα, το κατάφερε αγωνιζόμενος με δέκα παίκτες, αφού στο 57΄ ο Πλάτανος αποβλήθηκε από τον κ. Τεβεκέλη για δυνατό μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Παπαζούδη. Η αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων αποκαταστάθηκε στο 69΄ με τον Τσιώλη να αντικρίζει και αυτός την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή.
Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο «γηραιός» προσπάθησε να πετύχει άλλο ένα γκολ και να «κλειδώσει» μ’  αυτό τον τρόπο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ωστόσο το 1-0 έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρέη πρώτου προπονητή για το Διαγόρα ανέλαβε ο Πέτρος Ρουτζιέρης αντικαθιστώντας προσωρινά τον παραιτηθέντα Σούλη Παπαδόπουλο.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
27΄: Ο Ρέγιες έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε μισό μέτρο δίπλα από δεξί δοκάρι του Γκίτκου.
28΄: Σουτ του Γκίκα έξω από την περιοχή, ο Ταμπάσης με το ένα χέρι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους φιλοξενούμενους.
63΄ ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Ο Σαλαμαστράκης μέσα στην περιοχή του Εθνικού Αστέρα έκανε την προβολή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γκίτκου για το 1-0.
70΄: Απευθείας φάουλ του Ζουρούδη, η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκίτκου.
76΄: Φάουλ του Φραντζέσκι, άστοχη έξοδος του Ταμπάση, ο Κριπηντήρης έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαγόρας
: Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγιες (72΄ Γεωργίου), Σπάρταλης, Ζουρούδης (91΄ Σκόνδρας), Ζλάτκοβιτς, Αγκιριμπά, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπηντήρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Γκόγκας, Γκίκας (73΄ Παυλής), Φραντζέσκι (89΄ Γιαννιτσανάκης), Λουάμο, Παπαζούδης (65΄ Διαμάντης).
Διαιτητές: Τεβεκέλης, Θανασακούδης, Βαγκαρία (Μακεδονία)
Κίτρινες: 45΄ Φραντζέσκι
Κόκκινες: 57΄ Πλάτανος-69΄ Τσιώλης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments