Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Άστραψε και βρόντηξε το Κάστρο!

Άστραψε και βρόντηξε το Κάστρο!

0
logo_news12
Dodekanisos

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Κάστρου στη φετινή Β΄ κατηγορία Δωδεκανήσου  καθώς στην πρεμιέρα του συνέτριψε 9-0 το Νηρέα στους Αγίους Αποστόλους.  Το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους ήταν «χάρμα ιδέσθαι» και το 6-0 του ημιχρόνου αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για την εικόνα των δύο ομάδων.
Το σκορ άνοιξε στο 5΄ με το Σωτήρχο ενώ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Κεφάλας έκανε το 2-0. Από κει και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους. Δύο τέρματα από το Θεοδοσίου έφεραν το δείκτη του σκορ σε επίπεδα θριάμβου (4-0) ενώ οι Μάχλης και Θεοδοσίου (πάλι) έκαναν το 6-0 στο ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι παίκτες του ΑΟ Κάστρου σημείωσαν ακόμη τρία τέρματα. Ο Θεοδοσίου με το τέταρτο προσωπικό του γκολ έκανε το 7-0, ο Κοτσιφός «έγραψε» το 8-0, ενώ το τελικό 9-0 για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Αγγελής.
ΑΟ Κάστρου: Λυκοπάντης, Γ. Συμεωνίδης, Μεγαλούδης (63’ Σταυρακάκης), Πακάκης, Θεοδοσίου, Κεφάλας (46’ Α. Συμεωνίδης), Σωτήρχος, Γιουνσόπουλος, Μάχλης (70’ Αγγελής), Δράκωνας, Κοτσιφός
Νηρεύς: Νομικός, Ορφανός, Ροδίτης, Παπαντωνίου, Φ. Ζούρδης, Μ. Ζούρδης, Νισύριος (52’ Μαρκόνιος), Σταυρούλης, Παλαιός (70’ Περαντινός), Μπίλιτσα (65’ Χατζηπέτρος), Γιακουμάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments