Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Λίγο πριν τον τελικό

Λίγο πριν τον τελικό

0
2012-03-06_14.05.26
Dodekanisos
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. οι δύο προπονητές των αυριανών μονομάχων , Στάθης Φαρμακίδης και Γιάννης Μανούσογλου, με πρωτοβουλία της διοργανώτριας αρχής. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου…

Σε λίγα λόγια αρκέστηκε ο προπονητής του Α.Ο. Δικαίου  Γιάννης Μανούσογλου ο οποίος τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος που η ομάδα του βρίσκεται στον τελικό μιας και ήταν ο ένας από τους δύο στόχους που είχαν θέσει,  επισημαίνοντας πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό παρ’ όλες τις απώλειες που αντιμετωπίζουν για να πάρουν το κύπελλο στο νησί τους τη Κω. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

‘’ Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στη θέση αυτή και είναι τιμή για την ομάδα μου να εκπροσωπεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το θεσμό του Δ/ κου κυπέλλου. Εμείς από τη μεριά μας ήρθαμε για να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι και κυρίως να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς, γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε ως εδώ , και από κει και πέρα θα επιδιώξουμε να πάρουμε και το κύπελλο για πρώτη φορά, από ότι θυμάμαι, στο νησί μας . Εγώ τυγχάνει να έχω ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση παλιότερα και ειλικρινά χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον συνάδελφο  Στάθη Φαρμακίδη. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και ο καλύτερος να πάρει τον τίτλο’’.

Για γιορτή του ποδοσφαίρου μίλησε ο προπονητής του Άρη Στάθη Φαρμακίδης κάνοντας μια αναδρομή στην περσινή πορεία της ομάδος και εστιάζοντας στις διαφορές των δύο αυριανών αντιπάλων. Συγκεκριμένα δήλωσε:

‘’Καταρχήν θέλω να συγχαρώ το Δίκαιο για την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχηθώ σε όλους η ομάδα να ανέβει στη Δ’ εθνική και  να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία εκεί. Όσον αφορά τον τελικό θέλω να επισημάνω τις διαφορές των δύο ομάδων στο ροστερ, στο μπάτζετ και στους στόχους από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε μια ομάδα που οργανώθηκε πέρσι με στόχο την επιστροφή στην Α’ κατηγορία και με δευτερεύοντας στόχο να αποκτήσει την δυναμική που της αρμόζει. Την προηγούμενη χρονιά μπήκαν οι βάσεις και η παρουσία του Άρη στον τελικό επισφραγίζει αυτή την προσπάθεια. Ένας άλλος στόχος που είχε θέσει η διοίκηση ήταν η αλλαγή νοοτροπίας δηλ . η στροφή στους ντόπιους παίχτες κάτι που προσπαθήσαμε να κάνουμε. Έχω  ήδη πει στα παιδιά ότι αύριο είναι μια ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά που έχουν κάνει  όλα αυτά τα χρόνια και την αγωνιστική τους βελτίωση. Ο κόσμος του Αρχαγγελου έχει κινητοποιηθεί και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που εύχομαι να ικανοποιήσει όλο τον παρευρισκόμενο φίλαθλο κόσμο .Τέλος να τονίσω ότι η δική μας τουλάχιστον πλευρά θα εστιάσει το αυριανό παιχνίδι να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και οι φίλαθλοι να έχουν  την πρέπουσα συμπεριφορά.

Ο Γιάννης Μανούσογλου αναφορικά με τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά στον αυριανό τελικό απάντησε πως εκτός θα βρίσκεται ο Γκουτελίτσας, Σκαλέρης (τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Κ.), ο Σωτήρι , ο Κέβιν  Χιούσι (αγωνίζεται με τη μικτή της Περιφέρειας)  , όπως επίσης και ο Γούλας( για οικογενειακούς λόγους) με τον Μποϊλή Γ.

Στην ίδια ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο Στάθης Φαρμακίδης που έχει να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Κοντόγιαννου που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Μ. και τον καθιστά αμφίβολο στο αυριανό παιχνίδι, όπως επίσης και του Λαμπριανού που χθες προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα αλλά ευελπιστεί ως αύριο να το έχει ξεπεράσει και να αγωνιστεί. Τέλος μεγάλη απώλεια για την ομάδα είναι και η απουσία του Χατζηνικόλα που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου λόγο του σοβαρού προβλήματος  που είχε υποστεί (ρήξη χιαστών) και βρίσκεται στο μετεγχειρητικό στάδιο, καθώς και του νεαρού Στάτη ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί με την Μικτή Περιφέρειας, αν και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί καθώς αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό. Φυσικά δεν παρέλειψε  να αναφερθεί και στην αποχώρηση του Γκίσο η οποία ξεπεράστηκε εκ των έσων.

Τέλος σε σχετική ερώτηση για τον ορισμό του Σταμάτη Αντωνά σαν ‘’ άρχον ‘’ του αγώνα από πλευρά Δικαίου δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ σε ανασφάλεια των φιλάθλων του Άρη προς το πρόσωπου του αναφέρθηκε ο Στάθης Φραμακίδης λέγοντας χαρακτηριστικά:
‘’ Στον πρώτο γύρο υπήρξε μια αλλοίωση αποτελέσματος , αλλά όχι αλλοίωση της εικόνας του πρωταθλήματος και η ανασφάλεια  που υπάρχει από το φίλαθλο κόσμο του Άρη απέναντι στον συγκεκριμένο διαιτητή πρέπει να ξεχαστεί γιατί όπως οι δύο ομάδες θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό , έτσι και οι διαιτητές’’.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments