Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Λευκή πετσέτα ο ΠΑΟ Κω;

Λευκή πετσέτα ο ΠΑΟ Κω;

0
paoko
Dodekanisos
Απογοητευτικός ο  ΠΑΟ Κω, γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από  τη Σύμη στο γήπεδο του Ζηπαρίου.
Οι ροζέ του Μιχάλη Παπαγιαννόπουλου, σε κανένα σημείο του  αγώνα δεν έπεισαν ότι μπορούσαν  να πάρουν κάτι θετικό από τον αγώνα, σε αντίθεση με τους Συμιακούς που έπαιξαν παθιασμένα και δικαιώθηκαν.
Το 0-1 έγινε στο 20’  με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του  Τσιρώνη (χέρι του Ζαμάγια μέσα στην περιοχή).
Στο 30’ ο Π. Κανελλόπουλος  ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Α. Στεφάνου και ο διαιτητής Φραγκιαδάκης έδειξε για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι. Ο Τσιρώνης το εκτέλεσε και παρά την αρχική απόκρουση του Κωνσταντινίδη, ο Τσιρώνης με νέο σουτ, πέτυχε το 0-2.
Στο 72’ σε αντεπίθεση της Σύμης, σημειώθηκε το 0-3 με κοντινό  πλασέ του Μ. Τσίκκη.
Ο ΠΑΟ Κω είχε την  ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 83’ όταν κέρδισε έμμεσο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Lingasi έδιωξε πάνω από τη γραμμή του τέρματος το σουτ του Συλαϊδόπουλου.
Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στη Σύμη, με τον Τσαμπλά να σουτάρει μόνος του μέσα από την περιοχή και να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
Από τον ΠΑΟ Κω  διεσώθη μόνο ο Κωνσταντινίδης, ενώ  από τη Σύμη καλύτεροι ήταν οι Τσιρώνης, Τσίκκης Ν. και Χάσκας.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Φραγκιαδάκη και των βοηθών του Αλεξίου και Ατσαλάκη.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟ Κω: Κωνσταντινίδης, Ζώης, Στεργαλλάς, Βαταρίνα (60’ (Τσιφτσίδης), Κανελλόπουλος Π., Ξυπολιτάς Γ., Παναγόπουλος (75’ Νικολόπουλος), Ζαμάγιας, Μεμά, Παπαγιαννόπουλος, Ζούνης (38’ Σηλαϊδόπουλος).
Σύμη: Χατζηπέτρου, Τσαουσέλλης, Στεφάνου Χ., Χάσκας, Παπανικολάου, Τσίκκης  Μ., Καραβαΐλης (29’ Τσίκκης Ν.), Μίσσος, Στεφάνου Α. (60’ Καλιάρος), Τσιρώνης (71’ λ.τ. Lingasi), Τσαμπλάς.|

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments