Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Βόλει: Ξεκίνησαν οι κορασίδες

Βόλει: Ξεκίνησαν οι κορασίδες

0
volei1
Dodekanisos
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα των κορασίδων με τον Διαγόρα να υποδέχεται στην Τέντα την Τελχινίδα. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αθλητριών του Διαγόρα και πήραν το 1ο σετ με 25-16. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κέρδισαν εύκολα το 2ο σετ με 25-12.  Η ίδια εικόνα έμεινε και στο επόμενο σετ με τον Διαγόρα να είναι μπροστά στο σκορ με 14-2 ακόμα και με 24-15. Οι μικρές της Τελχινίδας όμως βρήκαν τη δύναμη και με ένα σερί 9 πόντων έφθασαν το σκορ στο 24-23 χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν τελικά το σετ μια και ο Διαγόρας ήταν αυτός που πήρε τον τελευταίο πόντο και το σετ. Στο 4ο σετ η Τελχινίδα διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ αλλά οι αθλήτριες του Πάνου Δικαστόπουλου ήταν αυτές που στο τέλος πανηγύρισαν την κατάκτηση του σετ και του αγώνα.
ΓΣ Διαγόρας: (Δικαστόπουλος Παν.) Δικαστοπούλου Νεφ., Μαλλιάκα Ασ., Γρηγοράκη Μ., Λαζοπούλου Μ., Τσιλιμίγκα Π., Μαλλιάκα Καθ., Τσιτσιπά Αμ., Κουμνάκη Δ., Χανιωτάκη Αικ., Ορφανού Δ.
ΡΣΦΠ Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Αγγελική Παϊζάνη, Νικολέτα Αμορανίτη, Αλεξάνδρα Πατσά, Στεφανία Αδαμάκη, Ίρις Σεβδαλάκη, Λώρεν Γεροσάββα, Ελισάβετ Αμορανίτη, Νένα Κουκουγκέλη, Λουΐζα Τσαγγαράκη, Σέβα Μαυρή και Ελεάννα Κωνσταντάκη (λίμπερο).
Διαιτητές ήταν  ο Λάκης Λαζαράκης και ο Κωνσταντίνος Τζάνος
Κατηγορία Εφήβων
Δύο αναμετρήσεις έγιναν το σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα των εφήβων.
Το Σάββατο ο Κλεάνθης επιβλήθηκε του Ήλιου με 3-1 σετ και την επόμενη ημέρα ο ΡΣΦΠ Τελχινίς νίκησε τον Ήλιο στο κλειστό Ιαλυσού με 3-0 σετ.
Α.Σ Ήλιος: (Δοξάκης Δημ.) Λάμπος Μ., Λέτσκα Ε., Κύρης Λ., Κόνιαρης Χ., Μπιτσάκης Σ., Κόκας Π., Καστανάκης Β., Κιλασίν Ι., Κιλασίν Ε. και  Εμίραλη Ν.
Διαιτητές ήταν ο Νίκος Χατζησταυρίδης και η Νεκταρία  Τριάντου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments