Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Λευκή ισοπαλία στο Παραδείσι!

Λευκή ισοπαλία στο Παραδείσι!

0
DSC00007
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Κλεάνθη με τον Αντίμαχο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παρδεισίου στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι το οποίο δεν είχε να προσφέρει και πάρα πολλές συγκινήσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι φάσεις ήταν λιγοστές ενώ η αναμέτρηση «σημαδεύτηκε» και από μια κόκκινη κάρτα την οποία είδε ο Καστανάκης στο 23’. Ο τερματοφύλακας του Κλεάνθη ανέτρεψε τον Ατσαλάκη έξω από την περιοχή και ο διαιτητής έδωσε το φάουλ και απέβαλλε τον τερματοφύλακα του Κλεάνθη. Τη θέση του πήρε ο Ζώης ωστόσο η ομάδα του Παραδεισίου αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες, κάτι που ασφαλώς και την επηρέασε.
Στο 7’ ο Αλεξανδρίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 27’ ο Χατζησουλεϊμαν με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 70’ ο Γκινής έκανε το ψηόκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Μαυρουδής, Μοσχάτος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛEΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Καρίκης, Μαριάς Γιατσιάτσος, Σιέχ (25’ Ζώης), Ποζατζίδης (46’ Φωτεινής), Σκόρπος, Πελέκης, Γκινής, Λυριστής (72’ Πλύγκος), Αλεξανδρίδης
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Καράλιαμης (72’ Κοκκαλάς), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Ανδρογιώργης, Ζιώγας, Ατσαλάκης (46’ Μπεκιρλάρι), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Μποιλής Γερ. (90’ Κατσαρός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments