Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Λάμπρυναν τους αγώνες Ξάνθου-Κυριακοπούλου (pics)

Λάμπρυναν τους αγώνες Ξάνθου-Κυριακοπούλου (pics)

0
9
Dodekanisos

Στο πανέμορφο στολίδι του νησιού μας, στο Δημοτικό Στάδιο «Γιάννης Πρώτος» που βρίσκεται στον Άγιο Σουλά, το Σάββατο και την Κυριακή(30-31/1) πραγματοποιήθηκε το αθλητικό διήμερο του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, με την επωνυμία 5η χειμερινή συνάντηση για τα μικρά παιδιά του στίβου.
Η πρώτη ήμερα αφιερώθηκε για τα kids Atlhletics ενώ στην δεύτερη έγιναν οι αγώνες ΠΠ-ΠΚ Α΄ και Π/Κ. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και είχε την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τους φετινούς αγώνες τίμησε με την παρουσία της η ροδίτισσα Ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου, η οποία κήρυξε την έναρξη των αγώνων αλλά και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Νικόλ Κυριακοπούλου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, οι αθλητές και οι αθλήτριες απόλαυσαν την συμμετοχή τους και οι προσπάθειες όλων των παιδιών χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο αλλά και από τις επίσημες προσκαλεσμένες των αγώνων Ξάνθου και Κυριακοπούλου, οι οποίες αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλα τα παιδιά του νησιού μας και της χώρας μας.
Το απόγευμα της Κυριακής στο «Αρίων Παλάς» έγινε η κοπή της πίτας και τιμήθηκε η Νίκη Ξάνθου για την προσφορά της στον κλασσικό αθλητισμό αλλά και οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν σε παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα με πρώτη την πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Λοίζος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/alla_spor/agones_ages] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments