Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κατέθεσε ψυχή αλλά…

Κατέθεσε ψυχή αλλά…

0
apollon kleovoulos
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αντίμαχος. Η Κωακή ομάδα παίζοντας σήμερα στο γήπεδο της με τον Απόλλων Απολλώνων σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας επικράτησε με 3 – 2. Ο Απόλλωνας «κατέβηκε» με ενδεκάδα ανάγκης στην αναμέτρηση αυτή καθώς στην αποστολή συμμετείχαν έντεκα παίκτες και ένας μικρός που δεν χρησιμοποιήθηκε. Αυτοί οι έντεκα που έπαιξαν πάντως, κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τίποτα από το παιχνίδι καθώς ηττήθηκαν από μια ανώτερη ομάδα. Ίσως αν ο Απόλλωνας ήταν πλήρης να μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ ο Πης έκανε τη σέντρα προς τον Μπεκιρλάρι ο οποίος πλάσαρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 10’ ο Σκαλέρης έκανε την κάθεση πάσα στον Μπεκιρλάρι, ο Σεντονάς έκανε κακή έξοδο και ο παίκτης του Αντίμαχου με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 45’ ο Τσαγγάρης από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά ο Μιαούδης απόκρουσε ωραία σε κόρνερ.
Στο 46’ ο Σωτήρι έκανε τη σέντρα , ο Πης προ κενής εστίας (σχεδόν πάνω στη γραμμή) κατάφερε να πετάξει τη μπάλα άουτ (πάνω από το οριζόντιο).
Στο 60’ αμυντικός του Αντίμαχου πήγε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα του ο οποίος λανθασμένα την έπιασε με τα χέρια του και ο διαιτητής δικαιολογημένα έδωσε έμμεσο πάνω στη γραμμή της μικρής περιοχής. Ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε με πάσα στον Λαθούρη που σούταρε. Η μπάλα κόντραρε πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο Μακαρούνας με νέο σουτ έκανε το 1 – 1.
Στο 62’ ο Μποϊλης έκανε τη σέντρα και ο Πης με πλασέ πέτυχε το 2 – 1.
Στο 72’ ο Μποϊλης έκανε νέα σέντρα και ο Σωτήρι με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 1.
Στο 78’ ο Λαθούρης έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, πάσαρε στον Διακουράκη και αυτός με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Φραγκιαδάκης, Στάμος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Κορκής, Σκαλέρης, Συνεσίου (70’ Ζιώγας), Σωτήρι, Καράλιαμης, Μπεκιρλάρι (73’ Ιωαννίδης), Χατζηοσυλεϊμάν (32’ λ.τ. Παπανικολάου), Πης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής Μάκης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σεντονάς, Σκούμπρος, Μπαϊράμης Θ., Κυριακάκης, Ισκάς, Γεωργίου, Μακαρούνας Μ., Γιαννακόπουλος, Τσαγγάρης, Διακουράκης, Λαθούρης
-Η διοίκηση του Απόλλων Απολλώνων θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον Αντίμαχο για την πολύ καλή φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας αλλά και για τις πολλές φάσεις fair play των ποδοσφαιριστών του καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ανταπόκριση Παναγιώτης Παλάζης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments