Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ «Χωράφι» το γήπεδο Καλυθιών! (pics)

«Χωράφι» το γήπεδο Καλυθιών! (pics)

3
3
Dodekanisos

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καλυθιών αφού όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν το πράσινο που έχει απομείνει είναι ελάχιστο. Ακόμα, σε πολλά σημεία του γηπέδου δεν υπάρχει καθόλου χόρτο με αποτέλεσμα να θεωρείται επικίνδυνο για πιθανούς τραυματισμούς παιχτών.

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Κεπέρης

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/varius/gipedo_kalithion] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
8 years ago

Το οτι το χορτο ειναι κιτρινο, εχει να κανει με την ποικιλια του (“Κεκούγιο”). Ειναι εποχιακο, τετοια εποχη “καθεται”… Πού να δειτε του Αγιου Σουλα πώς ειναι… Σε εναν μηνα ξαναπρασινιζει.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
8 years ago

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΕΜΕ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΘΕΝΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΙΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝ !!!!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ . ΚΩΒΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κωστας
Κωστας
8 years ago

[quote name=”ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ”]ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΕΜΕ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΘΕΝΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΙΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝ !!!!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ . ΚΩΒΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ[/quote]
Δεν εργαζομαι στον δημο. Απλα, εμαθα καποια πραγματα περι γηπεδων. Το χορτο αυτο δεν κανει για γηπεδα… Ασε που θελει παρα πολυ συντηριση, δηλαδη ατομα εξειδικευμενα που να ειναι συνεχως απο πανω του. Κι ενα βασικο: Μα’ι’διά!!!