Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυριάρχησε ο σοβαρός Φοίβος

Κυριάρχησε ο σοβαρός Φοίβος

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Φοίβος Κρεμαστής επικράτησε με 2 – 0 της ΑΕ Κατταβιάς στο Ενωσιακό γήπεδο και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους “κιτρινόμαυρους” μετά από πάρα πολύ καιρό η οποία επήλθε απόλυτα φυσιολογικά με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη έδειξαν ότι πήραν πολύ σοβαρά τον αγώνα και έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους. Με άριστη κυκλοφορία της μπάλας κατάφεραν να μεταφέρουν το σκηνικό μόνο στο μισό γήπεδο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι πέτυχαν δυο τέρματα και έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το “τρίποντο”. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η ΑΕ Κατταβιάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθόλο, δείχνοντας να έχει παραδωθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου της.

Στην επανάληψη, ο Φοίβος έριξε κάπως τον ρυθμό του μη δείχνοντας μεγάλη διάθεση για να μεγαλώσει το σκορ και έκανε περισσότερο διαχείριση του υπέρ του σκορ. Η ΑΕ Κατταβιάς προσπάθησε να ανέβει λίγο χωρίς πάντως να καταφέρει ιδιαίτερα πράγματα. Μοναδική εξαίρεση μπορούμε να πούμε ότι αποτέλεσαν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης όπου οι γηπεδούχοι είχαν δυο σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον το γκολ της τιμής.

Τα γκολ
Στο 19′ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Στεφανίδης που “τρύπωσε” στην ανατίπαλη άμυνα κατάφερε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ (0 – 1).
Στο 32′ ο Τζιβίλογλου βρήκε κενό χώρο αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα ευθύβολο πολύ ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Παπαβεργή κάνοντας το 0 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Λάζος, Μπέκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κούτσι, Μαριεττάκης, Σιέχ, Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης (87′ Τοπάλ), Νασόπουλος, Μήτρου (67′ Κ. Κιλασίν)
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ορφανίδης, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής (87′ Πανταζόπουλος), Θεοδοσίου (87′ Ταφάνι), Τζιβίλογλου, Καλημέρης (55′ Καραγεωργίου), Μόσχος, Γκινής, Στεφανίδης (73′ Μπιλιάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments