Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “‘Eβρεξε” γκολ στην Παστίδα

“‘Eβρεξε” γκολ στην Παστίδα

0
Dodekanisos

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Παστίδας, ο τοπικός Αστέρας επικράτησε με σκορ (5-4)!!! του Κλεόβουλου Λίνδου, παρότι βρέθηκε από νωρίς με την “πλάτη στον τοίχο”.

Το παιχνίδι:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3′ κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Αλέκος Κακλαμάνος έκανε την σέντρα και ο Κολιοκώστας με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα. Η πίεση του Κλεόβουλου συνεχίστηκε και στο 5′ η ομάδα της Λίνδου διπλασίασε τα τέρματα της με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ταγκάεφ. Μετά το δεύτερο τέρμα του Κλεόβουλου, ο Αστέρας πίεσε και κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν ξανά στο παιχνίδι στο 38′ όταν ο Πιτσουρδάκης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Ατσικνούδας υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του Κλεόβουλου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Στεργιόπουλος που μείωσε σε 1-2. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα στο 45′ ο Καρύδης έκανε την σέντρα από τα δεξία, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταγκάεφ και ο κ. Ατσικνούδας υπέδειξε την άσπρη βούλα για δεύτερη φορά. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Στεργιόπουλος, ο οποίος ισοφάρησε σε 2-2.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 47′ ο Αστέρας πραγματοποίησε την ολική ανατροπή. Ο Στεργιόπουλος δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Κλεόβουλου και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Νικηταρά για το 3-2. Η απάντηση των “μπλέ” ήρθε τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 50′ όταν το μακρινό σουτ του Κολιοκώστα κατέληξε στο δίχτυα του Παπαμιχαήλ.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αστέρας ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα. Στο 53′ βαθιά μπαλιά του Ισκά στον Πολυχρόνη, ο επιθετικός του Αστέρα πρόλαβε την έξοδο του Νικηταρά και με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι στο 63′ σε ανατροπή του Αλέκου Κακλαμάνου από τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Ο Κλεόβουλος κατάφερε να φέρει εκ’ νέου το παιχνίδι στα ίσα όταν στο 71′ ο Παπαϊκονόμου έκανε την σέντρα και ο Αλέκος Κακλαμάνος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αστέρα για το 4-4. Στο 73′ ο κ. Ατσικνούδας απέβαλε τον προπονητή του Κλεόβουλου, Δημήτρη Δογιάμα για έντονες διαμαρτυρίες. Στο 77′ ο Παπαϊκονόμου μπήκε στην περιοχή του Αστέρα, έπεσε στο έδαφος με τους ανθρώπους του Κλεόβουλου να ζητούν πέναλτι. Στην συνέχεια της φάσης και μετά την απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα του Αστέρα, ο Σκόρπος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-4. Παράπονα για τις αποφάσεις της διαιτησίας είχαν οι άνθρωποι του Κλεόβουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ατσικνούδας με βοηθούς του Μαυρουδή και Καλκαβούρα.

Το φίλμ του αγώνα:

3′ Σέντρα του Κακλαμάνου, κεφαλιά του Κολιοκώστα 0-1.

5′ Απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ταγκάεφ στα δίχτυα 0-2.

9′ Σουτ του Γιαννακόπουλου αουτ.

26′ Φάουλ του Σκόρπου λίγο αουτ.

38′ Το σουτ του Πολυχρόνη σταμάτησε στο χέρι του Πιτσουρδάκη. Ο διαιτητής απέβαλε τον αμυντικό του Κλεόβουλου και έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργιόπουλος, ο οποίος μείωσε 1-2.

44′ Κάθετη πάσα του Σκόρπου στον Πολυχρόνη, σουτ του τελευταίου η μπάλα πέρασε λίγο αουτ.

45′ Σέντρα του Καρύδη, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ταγκάεφ. Πέναλτι για τον Αστέρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργιόπουλος που πέτυχε το 2-2.

47′ Πλασέ του Στεργιόπουλου μέσα από την περιοχή 3-2.

50′ Σουτ του Κολιοκώστα στα δίχτυα του Παπαμιχαήλ 3-3.

53′ Μεγάλη μπαλιά του Ισκά στο Πολυχρόνη, κεφαλιά του τελευταίου 4-3.

63′ Σουτ του Παπαϊκονόμου αουτ.

71′ Σέντρα του Παπαϊκονόμου κεφαλιά του Αλέκου Κακλαμάνου 4-4.

73′ Αποβολή του Δημήτρη Δογιάμα.

77′ Αντεπίθεση του Αστέρα, ο Σκόρπος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 5-4.

85′ Κόρνερ του Παπαϊκονόμου κεφαλιά του Ταγκάεφ αουτ.

90+4 Σουτ του Παγκράτη αουτ.

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Παπαμιχαήλ, Καρύδης, Δραγάτης, Χαριτάκης, Ισκάς, Καλαγρής, Σκόρπος, Πολυχρόνης (88′ Κορκίδας), Στεργιόπουλος (82′ Κατσαμάκης), Γιαννακόπουλος (67′ Αμπντουλαϊ), Κυρίτσης (55′ Παγκράτης)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Νικηταράς, Κουκουτσέλας, Νίκολλι (55′ Χαμιταϊ), Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ, Πιτσουρδάκης, Παπαϊκονόμου, Γαϊτάνος (70′ Κοντός), Κακλαμάνος Α (75′ Χαρίτος), Κολιοκώστας (82′ Κολιάδης), Ταγκάεφ

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments