Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυπριώτης: “Ας μην ξαναπαίξουμε αυτή τη χρονιά!”

Κυπριώτης: “Ας μην ξαναπαίξουμε αυτή τη χρονιά!”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι θα είναι καλύτερο να μην παίξουμε ξανά αυτή τη χρονιά, όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Κατταβιάς Γιάννης Κυπριώτης. Με αφορμή το δεύτερο lockdown, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
“Είναι πλέον πολύ κουραστική η όλη διαδικασία. Καλύτερα να μην παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο αυτή τη χρονιά. Δεν γίνεται μια άνοιξε και μια κλείσε. Με ποια ψυχολογία θα μπούμε ξανά στο γήπεδο για να κάνουμε προετοιμασία; Οι παίκτες παράλληλα θα έχουν το άγχος μην τυχόν και γίνει κάτι με τη συγκεκριμένη αρρώστια. Μόνο με μια θερμομέτρηση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η μόνη πρόληψη απ’ ότι έχουμε καταλάβει πλέον είναι το τεστ. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το υποστηρίξει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και από την πλευρά της και η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το ερασιτεχνικό, είναι πολύ μακριά”.

Ο Γιάννης Κυπριώτης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Από τη στιγμή που έπρεπε να κλείσουν όλα, έπρεπε να γίνει το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Να σας δώσω ένα παράδειγμα από εμάς στην ΑΕ Κατταβιάς. Μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές μας ήταν αρκετά επιφυλακτικοί μήπως κολλήσουν τον ιό και τον μεταφέρουν στα σπίτια τους, στους παππούδες και στις γιαγιάδες. Υπήρχε ο φόβος και το άγχος στους παίκτες όλη αυτή την περίοδο. Από εκεί και πέρα, θα έλεγα ότι ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους είναι …άνοστο. Τα παιχνίδια θύμιζαν περισσότερο φιλικά”

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με την άποψη που είχε καταθέσει ο ΑΕΡΑ πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι δηλαδή “ας μην παίξουμε για ένα χρόνο, δεν έγινε και τίποτα”, απάντησε ως εξής:
“Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από αυτούς που ήθελαν να παίξουμε και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από αυτά όμως που έχουμε δει μέχρι τώρα έχω αλλάξει γνώμη. Οι ομάδες έχουν πολλά έξοδα, η πολιτεία είναι μακριά από τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ευτυχώς η δική μου ομάδα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα γιατί ρίξαμε πολύ το μπάτζετ. Εμείς χάσαμε λιγότερα σε σχέση με άλλες ομάδες που ξόδεψαν περισσότερα χρήματα. Εν πάση περιπτώσει, σχετικά με την πρόταση που είχε κάνει ο κ. Χριστοφής, πλέον συμφωνώ μαζί του. Το πρωτάθλημα δεν θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments