Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 To ποδόσφαιρο εγκλωβίστηκε στους …λοιμωξιολόγους!

To ποδόσφαιρο εγκλωβίστηκε στους …λοιμωξιολόγους!

0
Dodekanisos

Απίστευτη ασέβεια απέναντι στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές αλλά και προς τους παράγοντες που έχουν επενδύσει σε πολύ δύσκολους καιρούς

Αβέβαιο εξακολουθεί να παραμένει το πότε θα εκκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, των δυο “μικρών” επαγγελματικών κατηγοριών της χώρας μας. Και ενώ μέχρι και πριν μερικές ημέρες η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έλεγε πως η ελληνική κυβέρνηση ήταν υπέρ της εκκίνησης και άλλων εγχώριων πρωταθλημάτων, τα πάντα ανατράπηκαν απ’ ότι φαίνεται με παρέμβαση των λοιμοξιολόγων της χώρας μας! Οι οποίοι ίσως δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ποδόσφαιρο και πως λειτουργεί μια επαγγελματική κατηγορία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θεωρούν πως η έναρξη και άλλων πρωταθλημάτων θα είναι ένα “κακό παράδειγμα” προς τον υπόλοιπο κόσμο εν μέσω lockdown! 

Και ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη τα επαγγελματικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην Ελλάδα έχουμε μπλέξει σε ένα κύκλο διαβουλεύσεων μεταξύ Λίγκας, ομάδων, κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων. Και το τραγικό είναι ότι κανείς από την κυβέρνηση δεν βγαίνει δημόσια να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα παίξουμε ή δεν θα παίξουμε; Και πότε; Και φυσικά, ουδείς σκέφτεται τις ομάδες οι οποίες έχουν σταματήσει εδώ και μερικές ημέρες τις προπονήσεις τους και άρα οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη βγει εκτός ρυθμού. Και ότι δούλευαν στην περίοδο της προετοιμασίας σταδιακά πηγαίνει περίπατο. Απίστευτη ασέβεια και προς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές που ζουν από αυτό και προς τους παράγοντες που έχουν επενδύσει ένα σωρό χρήματα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments