Αρχική Προγνωστικά Κυριακή, ας βάλουμε τα καλά μας!

Κυριακή, ας βάλουμε τα καλά μας!

0
panthrakikos
Dodekanisos

Χωρίς πολύ χρόνο στην διάθεση μας σήμερα θα πάμε απευθείας στις προβλέψεις μας.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κωδ.406
Σε έναν τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο που (όσο θα περνάει η ώρα θα γίνεται βαρύτερο και πιο «καφέ») δεν προσφέρεται για ποιοτικό ποδόσφαιρο (κυρίως εκ μέρους του Ατρόμητου) αλλά και με δεδομένο το κομβικό ματς και για τις 2 ομάδες στην παρούσα φάση οδηγούμαστε σε ματς μαζεμένο. Συμπερασματικά πάμε σε ότι έχει αξία με αυτό το σκεπτικό. ( ΗΜ Χ ) 1,80 και ( 0-1goal ) 2,40.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ κωδ.232
Για κάποιο λόγο που προφανώς μόνο αυτοί γνωρίζουν δίνεται ως φαβορί η Σπόρτινγκ. Με απών τον Σλιμανί η Σπόρτινγκ είναι θέμα πως θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν θέλω αυτή την φορά να κοντράρω τους ιθύνοντες περί των σετ αποδόσεων και μου κάνει μόνο η κλίση προς τα αριστερά στο ημίχρονο. ( ΗΜ 1 ) 3,20 και κάλυψη στο (ΗΜ Χ ) 1,85. Βασικό μας ποντάρισμα όμως είναι το ( 2-3goal ) 1,80 αφού η Μπράγκα έχει 10/15 και Σπόρτινγκ 9/15.

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ κωδ.234
Το σετ των αποδόσεων εδώ ευνοεί το γνωστό πλέον ποντάρισμα στο ημίχρονο, για περισσότερη ανάλυση βλ. παλαιότερες αναρτήσεις μου. ( ΗΜ 1) 3,30 και ΗΜ 2 ) 2,80. Στα ειδικά στοιχήματα θα πάμε πιο πονηρά θεωρώντας ότι απόψε θα δούμε ένα σκληρό ματς με δυνατά μαρκαρίσματα. Ποντάρουμε στους πεναλτάκηδες Ιγκουα’ί’ν 043-114 ( 6,50 ) και Βιντάλ 043-131 ( 10,00 ).

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ κωδ.235
Σε αυτή την τιμή την Μονακό απέναντι στην Μπορντό δεν την ακουμπάμε. Η Μονακό είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς και ακριβώς πίσω της στην 6η θέση με 31 βαθμούς είναι η Μπορντό. Χθες η Παρί έκανε την γκέλα (ήττα με 4-2 από την Μπαστιά) και κόλλησε στους 38 βαθμούς στην 4η προνομιούχα θέση. Αυτήν την θέση κυνηγάνε Μονακό και Μπορντό. Αναμένεται ζόρικο ματς και παρακινδυνευμένη η όποια πρόβλεψη για νικητή. Διπλωματικά θα πάμε στο σφιχτό ( ΗΜ Χ ) 1,90 (το έχει φέρει η Μπορντό στις 5 από 6 τελευταίες της αναμετρήσεις). Το ματς «κλειδώνει» στο ( 2-3goal ) 1,75.

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ κωδ.237
Η Πονφεραντίνα είναι το φαβορί και αυτό θα πρέπει να το βγάλει στο γήπεδο. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για αυτήν με Αλκορκόν και Τενερίφη εκτός,Χιχόν μέσα και Μπέτις έξω. Μια δύσβατη τετράδα που θα πρέπει να την περάσει με όσο το δυνατόν περισσότερο βαθμούς. Η βαθμολογική της θέση δεν της επιτρέπει πειραματισμούς. Μια νίκη με ευρύ σκορ απέναντι στην Σανταντέρ θα της δώσει πέραν από τους πολύτιμους βαθμούς την σωστή ψυχολογία για να μπει ψυχωμένη στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. ( ΗΜ 1 ) 2,10 και ( 1/1 ) 2,45 έχουν τύχη. Αν «ανοίξει» νωρίς το ματς το ( Over ) 2,00 θα έρθει σχετικά εύκολα.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments