Αρχική Προγνωστικά Κυπελλοκατάσταση αλλά και …χόκεϊ!

Κυπελλοκατάσταση αλλά και …χόκεϊ!

0
anovero
Dodekanisos

Για όποιον είδε το χθεσινό ματς της Ίντερ συμπέρανε πόσο άδικα χάθηκε το απόλυτο στις προβλέψεις μας. Ήμασταν μέσα στην πρόβλεψη και στο ΗM 1 αλλά και στο Over. Βέβαια Κίεβο όταν χάνεις την κλασσικότερη ευκαιρία ever πολύ νωρίς στο 1ο Ημίχρονο και εσύ Ίντερ κάνεις στο 55΄ το 0-2 και κολλάς το σκορ εκεί δεν μπορείς να περιμένεις ούτε το ΗΜ 1 αλλά ούτε και το Over. Έτσι όμως είναι το στοίχημα που άλλοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις ήρθαν τα πάνω-κάτω και πληρωθήκαμε. Με συνολικές επαληθεύσεις 276/449 παραμένουμε σταθεροί στο υψηλό 61%, ποσοστό των επιτυχιών μας. Γεμάτη ποδοσφαιρικά και …..όχι μόνο η μέρα πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ κωδ.108
Ματς για την 16η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Αυτό που έχουμε στα στατιστικά μας είναι ότι στα ματς και των 2 ομάδων δηλαδή επί συνόλου 30 διεξαχθέντων αγώνων υπάρχουν μόνο 2 ισοπαλίες !!! είναι του Αννόβερο και τις έχει κάνει εκτός έδρας. Μόνο νίκες λοιπόν και ήττες έχουν κατά πλειοψηφία. Επειδή είμαι και πλεονέκτης και δεν μου κάνουν τα ποσοστά στο τελικό αποτέλεσμα, τα ζητάω στο ημίχρονο. ( ΗΜ 1 ) 3,00 και ( ΗΜ 2 ) 2,90 σε δελτίο με όμιλο RA. Ουσιαστικά το πληρώνετε διπλά και πληρωνόσαστε …….τριπλά!!

ΓΕΟΒΙΛ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ κωδ.114
Επαναληπτικός του ( 1-1 ) με την ομάδα που θα περάσει να συναντάει την Μαν.Γιουνάιτεντ που σημαίνει χρήμα στα ταμεία. Μία ολόκληρη κατηγορία τους χωρίζει αλλά φυσικά όταν μιλάμε για το «νησί» λίγο σημασία έχει αυτό. θα επικεντρωθούμε στον παράγοντα έδρα που εκεί ο αριθμο-αναλυτής βγάζει 8/10 ( 2-3goal ) 1,80 για την γηπεδούχο. Επίσης μεγάλο κίνητρο η πρόκριση όταν απέναντι περιμένει η Μάντσεστερ και βάσει αυτού θα πάμε και στο ( 1/1 ) 2,45.

ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΥ κωδ.119
Σπάνια βλέπουμε τέτοια συγκυρία σε στατιστικά ομάδων που αναμετρώνται μεταξύ τους. Τι ακριβώς εννοώ. Η μεν γηπεδούχος στα 24 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο πρωτάθλημα έχει έως τώρα 4 ανατροπές. Η δε φιλοξενούμενη στα 20 ματς στο πρωτάθλημα της Έχει 3 ανατροπές. Ποντάρισμα λοιπόν στην ανατροπή (χωρίς σιχαμένο Πρετεντέρη) από όπου και να έρθει. ( 2/1 ) και ( 1/2 ) . Φυσικά must σημείο εδώ το ( Over ) 1,65 αλλά και το ( 4-6goal ) αφού σε αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται.

ΧΟΚΕ’Ι’ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ
ΝΤΙΤΡΟ’Ι’Τ ΡΕΝΤ ΓΟΥΙΝΓΚΣ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΜΠΛ. ΤΖΑΚΕΤΣ κωδ.502
Αξιοσημείωτο αυτό το οξύμωρο σε ότι αφορά την εικόνα των φιλοξενούμενων. Βρίσκονται στην 27η θέση (συνολικά 30 ) και τρέχουν ένα απίστευτο σερί …..6 νικών (τέτοιο σερί έχει μόνο η 1η Αναχάιμ Ντακς με 7 νίκες) κερδίζοντας ομάδες πολύ ψηλά στην βαθμολογία όπως Πίτσμπουργκ Πένγκουινς (2η) και Τάμπα Μπέι Λάιτνιγκ (7η). Παίζει μέσα στην έδρα των Ρεντ Γου’ί’νγκς (6η) που τελευταία η «βάρκα» τους μπάζει νερά και έχουν 3 σερί ήττες. Πάμε για το καρέ στις ήττες ; Γιατί όχι λέω εγώ με ( 2 ) 2,05 τέτοιο ποσοστό με αυτά τα stats. Αν θα πρέπει να στηρίξω κάτι άλλο η δυσκολία του παιχνιδιού θα το «κλείσει» το ματς. ( Under 5,5 ) 1,60 μικρό αλλά πολύ δυνατό.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΕ’Ι’ΠΛ ΛΙΦΣ – ΑΝΑΧΑ’Ι’Μ ΝΤΑΚΣ κωδ.503
Αυτό εδώ δεν το προσπερνάς !! Έχουμε λοιπόν την πρωτοπόρο να φιλοξενείται στο Air Canada Center του Τορόντο. Σε μία μονομαχία σκοραρίσματος όπου θα βρίσκονται 4 παίκτες ( 2 από κάθε ομάδα) με συνολικά 56 τέρματα!! Αναλυτικά Φιλ Κέσελ (15 γκολ),Βαν Ρέμσντουκ ( 13γκολ), Κόρε’ι’ Πέρι ( 14γκολ) και Μάθιου Μπελέσκυ (14γκολ) αποτελούν τα «χρυσά μπαστούνια» του πάγου στην αποψινή αναμέτρηση. Εύκολο ( Over 5,5 ) 1,70 και σαν σημείο επικράτησης θα δώσουμε προβάδισμα στους περσινούς δευτεραθλητές Ντακς, στην regular season της NHL, που οδηγούν την Λίγκα φέτος σε αυτούς τους πρώτους 32 αγώνες.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments