Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Κυκλοφορούν τα ημερολόγια του Ροδίων

Κυκλοφορούν τα ημερολόγια του Ροδίων

0
rodion imeorologio
Dodekanisos

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο καλωσορίζει τη νέα χρόνια, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. Οι αθλήτριες της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του καθιερωμένου ετήσιου ημερολογίου ,αυτή τη φορά εκτός γηπέδου αλλά εντός του αθλητικού κέντρου .
Επέλεξαν τον τρόπο αυτό για να παρουσιάσουν στο κοινό τόσο τις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, όσο και τα αθλήματα που λαμβάνουν χώρα σε αυτό , όπως η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, η ρυθμική γυμναστική και πολλά άλλα.
Το ημερολόγιο του 2017 θα παρουσιαστεί και επίσημα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο κλειστό γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Πορφύρα στα πλαίσια διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος .
Οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα ημερολόγια στην είσοδο του γηπέδου και φυσικά να απολαύσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στη 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του κυπέλλου και μάλιστα με μια ομάδα που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η Διοίκηση του Σωματείου μας, καλεί όλους τους φίλους του βόλεϊ να παρευρεθούν στο γήπεδο και μαζί με όλους εμάς να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα και να επιβραβεύσουν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των αθλητριών .
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments