Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ξεκινούν σήμερα οι λαμπαδηδρομίες!

Ξεκινούν σήμερα οι λαμπαδηδρομίες!

0
logo_news12
Dodekanisos
Η Φλόγα της Ελπίδας των Special Olympics έφτασε στην Ρόδο και σήμερα θα ξεκινήσει το ταξίδι της από τη Λίνδο, ενώ φυσικά οι λαμπαδηδρομίες θα συνεχιστούν αύριο στην πόλη της Ρόδου. Υπενθυμίζεται ότι η Ρόδος ως Πόλις Αμφιτρύων των Αγώνων, φιλοξενεί σχεδόν 2000 αθλητές των Αγώνων με τους συνόδους τους από 15 χώρες, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το αθλητικό και κοινωνικό «πρόσωπο» του νησιού μας.
Οι αθλητές των Special Olympics δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις πρώτες τους εμπειρίες στο νησί μας και μάλιστα χθες έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση για την υποδοχή τους που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό club της πόλης μας, όπου και πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, πριν ξεκινήσουν το δύσκολο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας είναι το εξής:
Τετάρτη 22 /06:
18.15- Έναρξη Λαμπαδηδρομίας στη Λίνδο (Άφιξη- αποβίβαση στο δεύτερο Parking μετά την πόλη περιφερειακά Πλατεία Σταυρή)
Διαδρομή: μέσω οδών Αποστόλου Παύλου δεξιά- πρώτο στενό αριστερά μέσω οδού Ιωάννου Β΄ Οικουμενικού Πατριάρχη- Άγιος Νικόλαος- ευθεία προς Πλατεία Ελευθερίας- Τελετή έμπροσθεν Μνημείου Ζίγδη.
18.30- Έναρξη τελετής, διάρκεια τελετής 45 λεπτά, χορευτικό από τοπικό χορευτικό πολιτιστικό σύλλογο.
19.15- Λήξη τελετής, αναχώρηση προς άνω parking.
Πέμπτη 23/06:
16.30- Έναρξη Λαμπαδηδρομίας έμπροσθεν ΕΛΛΗ
Διαδρομή: μέσω Δημαρχείου, παραλιακής οδού, δεξιά Ιπποτών, πέρας πλατεία μπροστά στο Καστέλο και είσοδος στον αύλειο χώρο του Παλατιού.
17.00- Έναρξη τελετής στον αύλειο χώρο του Παλατιού (το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει χορευτικό πρόγραμμα από σχολή χορού, τελετή Φλόγας Eλπίδας και ομιλία μικρής διάρκειας από επισήμους, συνολική διάρκεια: 1 ώρα) .
18.15- Λήξη τελετής (Αναχώρηση αριστερά Ορφέως, κάθοδος οδός Σωκράτους, πλατεία σιντριβανιού, δεξιά προς μικρό σιντριβάνι, έξοδος από Παναγιά Μπούργου).
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments