Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ξεκίνησαν οι διεργασίες για το final 4!

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για το final 4!

0
dodekanisos f4sinantisi
Dodekanisos

Λιγότερος από ένας μήνας απέμεινε για να διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Βενετόκλειο» το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Όπως είναι εύλογο, οι διοργανωτές (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Ρόδου, Γ.Σ. Δωδεκάνησος, Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.) έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες, ώστε η τελική φάση να στεφθεί με επιτυχία και να μείνει στην ιστορία. Μάλιστα, για πρώτη φορά οι αγώνες του φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο Youtube (όπως ανακοίνωσε η ίδια), στα πρότυπα όλων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, με δημοσιογραφική και στατιστική κάλυψη. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο φάιναλ-φορ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ»
Το προσεχές Σάββατο στις 19:00 θα διεξαχθεί ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, με την ομάδα μας να φιλοξενεί τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με αγωνιστικό με αμαξίδιο. Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται κανονικά στο «Βενετόκλειο» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τσακίρη και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει μόνο τη νίκη, όπως και στο φινάλε με αντίπαλο το Μαρούσι. Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο «Βενετόκλειο» είναι αναγκαία και η ομάδα θέλει τον έκτο παίκτη στο πλευρό της μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΟΠΑΡ
Συνάντηση με τους ιθύνοντες του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και τον πρόεδρο κ. Σέργιο Αϊβάζη θα έχουν αύριο ο πρόεδρος του συλλόγου μας και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο γενικός αρχηγός Τάκης Καλούδης. Στο ραντεβού θα ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του φάιναλ-φορ. Ένα από τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν είναι αυτό των εθελοντών, καθώς επίσης και των χορηγιών. Ο στόχος είναι ένας… Το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος να περάσει στην ιστορία ως το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ.
Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ
Σε μία ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία προχωρούν οι διοργανωτές του φάιναλ-φορ. Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα γίνει διαγωνισμός για την αφίσα του τουρνουά και η καλύτερη που θα επιλεχθεί απ’ όσες ετοιμάσουν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Ρόδου, θα είναι και η επίσημη της διοργάνωσης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments