Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Επανάληψη του ελέγχου στην ΕΠΣΔ!

Επανάληψη του ελέγχου στην ΕΠΣΔ!

0
epsm
Dodekanisos

Νέος έλεγχος θα γίνει στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου όσον αφορά την διαχείρηση που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση της Ένωσης. Αυτό γνωστοποίησε η τωρινή διοίκηση της ΕΠΣΔ που σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση κάνει λόγο για κακοδιαχείριση από το προηγούμενο δ.σ. της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΓΝΩΜΗ» της 16-05-2016 με τίτλο: «Άκυροι με βούλευμα οι έλεγχοι στην ΕΠΣΔ!», εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Επανάληψη των ελέγχων διατάχθηκε με το Βούλευμα για τυπικό λόγο (διότι δεν κοινοποιήθηκε από το Πταισματοδικείο Αθηνών ο διορισμός των ορκωτών στον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΔ) και όχι για το περιεχόμενό τους. Το αποτέλεσμα των ελέγχων είναι ένα δεδομένο, το οποίο δεν παύει να αποτελεί ένα αδιάψευστο σύνολο αποδείξεων κακοδιαχείρισης. Η κακοδιαχείριση θα επιβεβαιωθεί από τους επόμενους ελέγχους που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της επανάληψης της διαδικασίας, πράγμα το οποίο διατάχθηκε με το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου. Η ΕΠΣΔ κατόπιν συναπόφασης όλων των σωματείων που την αποτελούν, θα προβεί σε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής και σε διορισμό τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα παρίσταται κατά τις εργασίες των πραγματογνωμόνων, θα λαμβάνει υπόψη του όλα τα έγγραφα, θα ζητά πληροφορίες και θα παραδώσει στο Δικαστήριο γραπτές παρατηρήσεις για την πραγματογνωμοσύνη. Από τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις των ασκούντων την διαχείριση της ΕΠΣΔ κατά τα έτη 2009 έως 2013, οι οποίες αποτελούν τα πραγματικά περιστατικά της από 22-08-2013 μηνυτήριας αναφοράς, προκλήθηκε τεράστια ζημία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, αφού προσβλήθηκαν τα έννομα αγαθά του νομικού προσώπου, ιδίως η περιουσία του και η υπόστασή του. Η ΕΠΣΔ θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την ανόρθωση της ζημίας και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης με την χρηματική ικανοποίηση εις βάρος όλων όσων ευθύνονται προς τούτο, κατά τον Αστικό Κώδικα και σε συνδυασμό με τις ποινικές διατάξεις που παραβιάστηκαν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments