Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ξανά στο …κόλπο η ΑΕ Κατταβιάς!

Ξανά στο …κόλπο η ΑΕ Κατταβιάς!

0
katavia rodiakos1
Dodekanisos

Ξανά στο …κόλπο κατάκτησης της 1ης θέσης μπήκε η ΑΕ Κατταβιάς! Κέρδισε με 2 – 0 τον Ροδιακό στο Καρακόνερο και μετά την εντός έδρας ήττα του Ευκλή, απέχει από την κοιρυφή 4 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα της ΑΕ Κατταβιάς πέτυχε ένα σπουδαίο «τρίποντο» σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Δεν ήταν πάντως εύκολο, δεδομένου ότι συνάντησε την σθεναρή αντίσταση του Ροδιακού και μόλις δυο λεπτά πριν από το φινάλε κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Μέχρι τότε το σκορ ήταν ρευστό και ο Ροδιακός έκανε ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία του κοντά στα καρέ του Πεστλίκη. Συγκεκριμένα:
Στο 83’ κα ενώ το σκορ ήταν 1 – 0, ο Σέντης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Πεστλίκης με υπερένταση κατάφερε να κάνει μια πολύ δύσκολη επέμβαση για να αποτρέψει την ισοπαλία και
Στο 87’ από σέντρα του Τσιμπούκα, η μπάλα έφθασε στον Αντωνιάδη λίγο έξω από την μικρή περιοχή αλλά το σουτ που έκανε εξουδετερώθηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα της ΑΕ Κατταβιάς. Ο Πεστλίκης είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης.
Το 1 – 0 πέτυχε ο Παντελίδης στο 51’ με κεφαλιά (η μπάλα βρήκε πρώτα το κάθετο δοκάρι) μετά από κόρνερ του Γκλάβα.
Στο 88’ ο Κουλιμπαλί έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Ροδίτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Σάββενας, Αναστασοπούλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Πεστλίκης, Γκλάβας, Μπουμπουλάκης, Κιάρρι, Κουλιμπαλί, Στεφανάκης, Νίκας (89’ Χρυσόμαλλος), Ροδίτης (89’ Κρητικός), Τόσκα (78’ Κυριακάκης), Κουμπιάδης,, Παντελίδης
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Κλάψης, Αντωνιάδης, Πουλής (73’ Σαρούκος), Χρυσοχόος, Ζαμαντάκης, Κολοβός (45’ Τσιμπούκας), Γαλουζής, Μαλλιάκας, Τρίγκας, Κοντουδιός (80’ Σέντης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

katavia rodiakos2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments