Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Αγκαλιά με τον τίτλο ο Πολύστρατος!

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Πολύστρατος!

0
polistratos panigiria2
Dodekanisos

Αγκαλιά με την πρωτιά βρίσκεται ο Πολύστρατος Λαέρμων ο οποίος απέσπασε ισοπαλία (2 – 2) στην Κρεμαστή από τον Δαμάγητο στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ομάδα των Λαέρμων είναι πλέον πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της (μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει μόνο ανόδους) κα για τον λόγο αυτό το κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο είναι πανηγυρικό. Το σημερινό ντέρμπι το παρακολούθησε πολύ κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο της Κρεμαστής και το οποίο πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις. Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες και κυνήγησαν με πάθος τους τρεις βαθμούς. Απέδειξαν ότι δίκαια είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Δαμάγητο να ξεκινάει καλύτερα και τον Πολύστρατο να ανεβάζει στροφές από τα μισά του ημιχρόνου και μετά και μάλιστα να προηγείται στο σκορ. Στην επανάληψη, οι Θολοενοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σαφώς πιο δυνατά και επέβαλλαν τον ρυθμό τους στην μεγαλύτερη διάρκεια. Η προσωπικότητα όμως ορισμένων παικτών του Πολύστρατου έκανε σίγουρα την διαφορά. Προς το τέλος το παιχνίδι έγινε πολύ ανοιχτό με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν ένα πανέμορφο γκολ και να παίρνουν κα πάλι κεφάλι στο σκορ και τους γηπεδούχους όμως να βρίσκουν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και να παίρνουν τουλάχιστον τον βαθμό.
Τα γκολ
Στο 25’ ο Στεργενάκης ανέτρεψε τον Καραγιάννη στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Πόλος κάνοντας το 0 – 1.
Στο 65’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά και αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα, ο Σινάνης έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. Η μπάλα «βρήκε» στην πορεία το κεφάλι αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1 – 1.
Στο 75’ μετά από αντεπίθεση, ο Χατζημιχαήλ από μια μακρινή απόσταση (πάνω από 40 μέτρα) είδε τον Στεργενάκη εκτός θέσης και με ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε ένα γκολ για high lights κάνοντας το 1 – 2.
Στο 83’ όμως, ο Σινάνης και πάλι με ωραία ατομική προσπάθεια και ενώ είχε πλάτη στην εστία, γύρισε το σώμα του και με κοντινό σουτ «έγραψε» το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διατήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς (Στεφανάκης, Λάζος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Γιαννικάκης (60’ Γιαννακάκης), Μάτσης, Νικολίκου, Συρράκος, Ρόλαντ, Χρονόπουλος, Σινάνης, Γρηγοριάδης, Τόμπσον, Φλεβάρης (56’ Πανταζόποπυλος)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Αναστασιάδης, Τσαφής (62’ Παπακώστας), Χατζηκαλημέρης, ΠΟόλος, Σταματίου (67’ Κοιλιάς), Βασιλείου (70’ Λυκοπάντης), Καραγιάννης, Χατζημιχαήλ, Θεοδώρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

polistratos endekadadamagitos polistratos

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments