Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κρυψίνους ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης

Κρυψίνους ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Αντώνιε Καμπουράκη, πολύ σύντομα πλησιάζει η μέρα που θα έχετε γενέθλια δύο ετών στον θώκο του πρώτου πολίτη της αγαπημένης μας Ρόδου.
Από την ημέρα που εκλεχτήκατε και αναλάβατε τις τύχες του νησιού μας, οι κάτοικοι της Ρόδου σας έχασαν, γίνατε αόρατος στους αυτόχθονες ιθαγενείς, αυτού του πανέμορφου τόπου, παρά τα όποια προβλήματα τον ταλαιπωρούν και τον κατατάσσουν μακράν από την πρώτη θέση στην οποία βρισκόταν παλαιόθεν!

Που είσαστε κύριε δήμαρχε, που χαθήκατε, είστε κλεισμένος σε κάποιο χρυσό κλουβί και δεν έχετε την δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε, ενώ ταυτόχρονα απαξιείτε να περπατήσετε στο κέντρο της πόλης;

Στις γειτονιές της; Στις συνοικίες της? Στα χωριά της? Να μιλήσετε με τους κατοίκους? Αυτούς τους ταλαίπωρους ή όχι αυτόχθονες ιθαγενείς?
Να τους ερωτήσετε πως περνάνε, αν είναι ευχαριστημένοι από την δημαρχία σας? Εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα όποια και αν είναι αυτά?

Πριν δύο χρόνια και όταν διεξαγάγατε τον προεκλογικό σας αγώνα, περιδιαβήκατε τις γειτονιές, τις συνοικίες, τα χωριά και με περισσή άνεση, συνομιλήσατε με τους κατοίκους της πόλης μας, δείχνοντας ένα πρόσωπο προσιτό, φιλικό, που δήλωνε παρών με…λάμψη!!!
Ήταν το προεκλογικό σας σύνθημα, το ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

Παίζετε το κρυφτούλι με τον κόσμο κύριε δήμαρχε ? Κάνετε τον κόπο να το πράξετε, γιατί μόνο ίσως ωφελημένος να βγείτε από αυτόν τον περίπατο και την επαφή με τους ανθρώπους.
Κύριε δήμαρχε είστε κρυψίνους εδώ και δύο έτη παρά κάτι μέρες!!!
Κρυψίνους είναι εκείνος η εκείνη που αποκρύπτει, δεν φανερώνει την σκέψη του, η μία εξήγηση και η δεύτερη ο-η ανειλικρινής ή εκείνος-η που προσποιείται. Σας αντιπροσωπεύει ο χαρακτηρισμός κ. δήμαρχε?

Με δελτία τύπου κύριε Καμπουράκη, δεν υφίσταται, μηδενίζεται η καλή ανθρώπινη σχέση δημάρχου-πολιτών και η ενημέρωση τους, εκτός και δεν το αξίζουν να ενημερωθούν από εσάς τον ίδιο!!!

Κοπιάστε λοιπόν από τις γειτονιές του κόσμου, της Ρόδου μας, αντικρίστε τους ανθρώπους της, μάθετε για τα προβλήματα της πόλης δια ζώσης και τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ είμαι σίγουρος ότι θα σας ψήσουν και ένα καφεδάκι με τον φιλόξενο τρόπο τους!!!
Το κείμενο μου κύριε δήμαρχε συνοδεύεται και με κάποιες φωτογραφίες από δύο-τρείς γειτονιές της πολυαγαπημένης μας Ρόδου με θέμα την καθαριότητα και τους κάδους της ανακύκλωσης.
Είναι τρομερή η συνήθεια των πολιτικών, κάθε βαθμίδας, να λησμονούν την επόμενη μέρα των εκλογών τους ανθρώπους, οι οποίοι με την ψήφο τους, σας εκλέγουν για να τους…υπηρετήσετε!!!

Ο ρόλος σας, για εμάς, κύριε Καμπουράκη, είναι θεσμικός και όχι κομματικός!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!

-Ευτυχώς που υπάρχει ο Αλέξανδρος Κολιάδης, πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., και ενεργεί άριστα στον τομέα του προς όφελος του αθλητισμού και του πολιτισμού!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments