Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρίθηκε στο τέλος!

Κρίθηκε στο τέλος!

0
kipros orfeas
Dodekanisos

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων ΑΠοστόλων το οποίο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Κύπρος επικράτησε με 2 -0 του Ορφέα. Οι παίκτες και των δυο ομάδων έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες και με αρκετό πάθος σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο με τον Ορφέα πάντως να δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σε αρκετά διαστήματα να έχει την υπεροχή και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Στην επανάληψη όμως και παρά το ότι είχε κόντρα τον άνεμο, η Κύπρος έδειχνε να είναι καλύτερη στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα δυο της γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν παραπονούμενοι από τον διαιτητή Σταμάτη Αντωνά από τον οποίο ζήτησαν πέναλτι στο 31′ καθώς και από τον “βοηθό” Σταυρούλια για ένα χέρι στο δεύτερο ημίχρονο που έγινε μέσα στην περιοχή όμως δόθηκε μετά από δική του λανθασμένη υπόδειξη απ’ έξω. Σε γενικές γραμμές και με βάση τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης, ο Ορφέας αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 25′ μετά από σέντρα του Ροδίτη, ο Νίκας έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 31′ ο Στεργιόπουλος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και έπεσε κάτω με τον Ορφέα να ζητάει πέναλτι και τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι. Η μπάλα κύλησε και στρώθηκε στον Παπανικολάου ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 37′ ο Νίκας έκανε ωραίο γύρισμα από τα δεξιά, ο Μαυρουδής έχασε τη μπάλα μέσα από χέρια του και η μπάλα στρώθηκε στον Ροδίτη ο οποίος σε κενή εστία έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 52′ ο Στεργιόπουλος με διαγώνιο σουτ από καλό σημείο έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 63′ ο Ροδίτης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και σούταρε αλλά ο Μαυρουδής πραγματοποίησε ωραία απόκρουση.
Στο 70′ ο Κούτσι έκανε σέντρα από τα δεξιά με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Τσακμακίδη. Ο Ορφέας διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι αλλά ο “βοηθός” Σταυρούλιας είπε στον διαιτητή πως ο παίκτης της Κύπρου ήταν έξω από την περιοχή.
Στο 78′ από κάθετη πάσα του Χατζηκωνσταντή, ο Ροδίτης προχώρησε και με άψογο πλασέ πέτυχε το 1 – 0.
Στο 90′ ο Χατζηκωνσταντής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καραμπάτζος αφού έκανε ωραίο κοντρόλ και προσποίησε, με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 0.
To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Δουλγέρης, Σταυρούλιας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΥΠΡΟΣ: Πεστλίκης, Βασιλείου, Τόσκα, Παναγιώτου, Καρπαθάκης, Τσακμακίδης, Ροδίτης, Κιάρρι (92′ Αγγελιδάκης), Νίκας, Αγγελάκης (84′ Καραμπάτζος), Γκλάβας (74′ Χατζηκωνσταντής)
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Κλημαντής, Μπουμπουλάκης, Μόσχου, Τσικούρης (92′ ΑΛαφάκης), Τσιριγώτης (84′ Μαρκόπουλος), Κούτσι, Στεργιόπουλος, Ντριλόν, Παπανικολάου (88′ Τσιμπούκας), Κλημαντής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments