Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρίθηκε στο 93’, εντάσεις στο τέλος!

Κρίθηκε στο 93’, εντάσεις στο τέλος!

0
anagenisi kastro
Dodekanisos

Γκράν γκινιόλ παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Φανών όπου η Αναγέννηση Έμπωνας νίκησε το Κάστρο Κύπρος με 3 – 2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Το παιχνίδι σημαδεύτηκε πάντως από εντάσεις με αποκορύφωμα μετά το τέλος του αγώνα όταν φίλαθλος της Αναγέννησης -όπως γράφει το φύλλο αγώνα,- ενώ ήταν έξω από τα κάγκελα χτύπησε με το χέρι του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων! Και όλα αυτά ενώ κέρδισε η ομάδα της Αναγέννησης (αν έχανε δηλαδή τί θα μπορούσε να συμβεί;). Είναι κρίμα πάντως για την προσπάθεια ορισμένων παραγόντων να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις και να την πληρώνει η ομάδα. Νωρίτερα (και αφού είχε τελειώσει το παιχνίδι) σημειώθηκαν αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών και των δυο ομάδων. Με βάση τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα η Αναγέννηση φλερτάρει με νέα τιμωρία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους ελέγχοντας το παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο ουσιαστικοί.
Στο 23’ ο Μπάκης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0 αλλά στο 47΄ο Νίκας με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Παπαχριστοδούλου στο 63’ με διαγώνιο σουτ έκανε το 2 – 1 όμως ο Νίκας στο 75’ και πάλι με νέο πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2). Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσουκαλάς για το μαρκάρισμα που έκανε. Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε ο Ζαμπελάκης στο 93’ με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χαρισμανίδης ο οποίος στο 70’ απέβαλλε και τον Καραμπάτζο με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. Για τη φάση αυτή πάντως διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι και θεωρούν ότι δεν ήταν ούτε κίτρινη κάρτα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Νικολέττος, Κενενούνης, Αλβανός, Τσαγκαράκης (65’ λ.τ. Ζαμπελλάκης), Τσουκαλάς, Χρυσοχόος, Μπάκης, Χατζηγιαννάκης, Θαρρενός (75’ Γιασιράνης), Στάππας, Παπαχριστοδούλου (93’ Χουρδάκης)
ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΠΡΟΣ: Πεστλίκης, Καραμπάτζος, Αλαφάκης, Μάχλης, Βασιλείου, Τσακμακίδης, Κιάρρι, Χατζηκωνσταντής, Γκλάβας, Ροδίτης (76’ Τόσκα), Νίκας (80’ λ.τ. Μακριάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments