Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρίθηκε στις λεπτομέρειες…

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες…

0
anagennisi apollonas
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο και δυνατό παιχνίδι που έγινε πάνω σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η Αναγέννηση Έμπωνας κέρδισε με 1 – 0 τον Απόλλωνα Απολλώνων και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Από την αρχή ήταν φανερό πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, όπως και τελικά έγινε.
Μόλις στο 8’, από λάθος της άμυνας, τη μπάλα «έκλεψε» ο Γεωργαντάς ο οποίος έκανε τη σέντρα. Ο Σεντονάς έδιωξε με γροθιές αλλά η μπάλα έφθασε στον Τσουκαλά ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής την έστειλε στην αριστερή γωνία κάνοντας το 1 – 0
Στο 14’ μετά από σέντρα του Χατζηθεοδωράκη, ο Γιασιράνης από θέση τετ α τετ σούταρε άστοχα (άουτ).
Στο 16’ ο Λουκίσσας έκανε πάσα στον Μ. Μακαρούνα ο οποίος «κρέμασε» τον Καρπαθίου αλλά πρόλαβε πάνω στη γραμμή και έδιωξε ο Χριστοδούλου σε κόρνερ.
Στο 55’ μετά από αντεπίθεση, ο Σιφωνιός ενώ ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή δεν έκανε καλό πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 57, ο Θαρρενός έκανε ωραία παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, και ενώ η μπάλα πέρασε από πολλούς συμπαίκτες του που ήταν μπροστά από την εστία, κανείς δεν μπόρεσε να την προωθήσει στα δίχτυα. Τελικά, ο Σιφωνιός από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα να περάσει κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο
Στο 61’ ο Στάππας πάσαρε στον Γεωργαντά, αυτός πέρασε έναν αμυνόμενο, έφθασε σε θέση τετ α τετ αλλά σούταρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σεντονά (άουτ).
Κορυφαίος της Αναγέννησης αλλά και του γηπέδου ήταν ο Χατζηεθοδωράκης. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Καραγιάννης και Θαρρενός. Άρεσαν από τον Απόλλωνα οι Γιάννης Μακαρούνας, Πλάτσης και Μιχάλης Μακαρούνας.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου (Ορφανός, Σπάρταλης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καρπαθίου, Βενέτης, Καραγιάννης, Σφυράκης, Χριστοδούλου, Γιασιράνης (60’ Κωνσταντάκης), Γεωργαντάς, Χατζηθεοδωράκης, Τσουκαλάς, Θαρρενός, Στάππας (93’ Λογοθέτης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σεντονάς, Μπαϊράμης, Μπόσινας, Χατζηγιαννάκης (76’ Περνάρης), Μ. Μακαρούνας, Λιόλιος, Πλάτσης, Γ. Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Διακοβασιλείου (35’ λ.τ. Σιφωνιός), Λουκίσσας (44’ λ.τ. Χατζησάββας)

Η φωτογραφία είναι λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση στο γήπεδο του Έμπωνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments