Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρίθηκε στη λεπτομέρεια

Κρίθηκε στη λεπτομέρεια

0
DSCN5403
Dodekanisos
Νίκη μέσα στην έδρα του  με 1-0 πήρε ο Φοίβος  επί της Α.Ε.Ρ.Α., η οποία αγωνίστηκε χωρίς Στεργαλλά ,Κωστάκη και  Φωτεινή. Παρ’ όλα αυτά , οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άρχισαν από νωρίς να κάνουν επικίνδυνες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ, όμως δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν καμία ναπό τις ευκκαιρίες που δημιούργησαν για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να συσπειρωθούν και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου να πετύχουν το νικηφόρο γκολ με τον Μπιλιά , γκολ που καταχειροκροτήθηκε από τους αρκετούς φιλάθλους που έδωσαν στο γήπεδο Κρεμαστής. Στην επανάληψη η Α.Ε.Ρ.Α. συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά παρουσιάζοντας  πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, έδωσε το δικαίωμα  στους γηπεδούχους να ανεβούν ψηλότερα στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα ,χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να βάλουν και δεύτερο γκολ.

Φάσεις / γκολ

15΄Μετά από μπαλιά του Ντίκ, ο Γιώργου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κάικα, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον τελευταίο να αποκρούει με το πόδι και τον Τσουβαλά στη συνέχεια να απομακρύνει τη μπάλα.

17΄Από σέντρα  του Λατσού, ο Κυριαζής  αμαρκάριστος  δεν έπιασε καλά το σουτ από την καρδιά της άμυνας, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει δίπλα από αριστερό δοκάρι του Κάικα και να βγει άουτ.

27΄Ο Καρύδης  επιχείρησε σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα Δαρτζέντα να κάνει λάθος έξοδο και τον Γιαννακάκη να διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή .

32΄Ο Τριχιάς άργησε να πλασάρει από θέση τετ-α-τετ  και ο Κάικα μάζεψε τη μπάλα.

37΄Από μπαλιά του Γιώργου, ο Τριχιάς  έκανε την κεφαλιά η οποία έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

39΄Ο Μπιλιάς πέτυχε ένα ωραίο γκολ κάνοντας σέντρα σουτ από αριστερά με τη μπάλα να καρφώνεται απρόσμενα στο δεξί παραθυράκι του Δαρτζέντα,1-0.

42΄Σουτ του Δελαπόρτα έξω από την περιοχή έδιωξε ο Δαρτζέντας με υπερένταση σε κόρνερ.

52΄ Το σουτ του Τριχιά μέσα από την περιοχή, απέκρουσε  ο Κάικας.

54΄Ελάχιστα άουτ πέρασε το σουτ του Λυριστή  έξω από την περιοχή.

56΄Μετά από συνδυασμό του Κυριαζή με  Γιώργου, ο Τριχιά με καρφωτή κεφαλιά  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως με υπόδειξη του β βοηθού Καραγιάννη το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

57΄Σέντρα – σουτ του Γιακουμάκη από αριστερά, έδιωξε ο Αθανασίου στη γραμμή.

61΄Ο Δαρτζέντας απόκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Τζαφέρη από δεξιά, η μπάλα πέρασε στον Ορφανίδη που με αρκετή προσπάθεια την έστρωσε και πάλι στον Τζαφέρη αλλα το δεύτερο σουτ  που επιχέιρησε του βρήκε στο πόδι του νεαρού Λατσού που την έβγαλε  άουτ.

70΄Ο Ορφανίδης έκανε το διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Δαρτζέντας έπεσε στη σωστή πλευρά και έδειξε με τα ακροδάχτυλα.

85΄Πάνω από τα δοκάρια πέρασε το σουτ του Ορφανίδη μέσα από την περιοχή από επέμβαση του Δαρτζέντα.

88΄Ο Ορφανίδης βγήκε μόνος  στην επίθεση  και ανατράπηκε λίγο έξω από την περιοχή από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Δαρτζέντα, με τον πρώτο να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μάμμη για θέατρο.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μάμμη που ελέγχεται μόνο για τη φάση του 88΄. Καλοί οι βοηθοί Καλκαβούρας και Καραγιάννης.

Φοίβος: Κάικας, Αθανασίου, Καρύδης, Μαΐλης, Χριστοδούλου, Στρατής(84΄Γιαννικάκης), Τζαφέρης, Τσουβαλάς(64΄Πεταυράκης), Ορφανίδης, Δελαπόρτας(58 ‘ λ.τ. Χριστοδούλου Λ.), Μπιλιάς.

Α.Ε.Ρ.Α.: Δαρτζέντας, Λατσός, Καλογήρου, Κατσιδώνης, Γιαννακάκης, Ντίκ(46΄Γιακουμάκης), Γιώργου, Λαουδίκος, Τριχιάς, Λυριστής, Κυριαζής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments