Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κρίμα και άδικο!

Κρίμα και άδικο!

0
21
Dodekanisos

Κρίμα και άδικο για τον Ιάλυσο! Η ροδίτικη ομάδα ακούμπησε ένα μεγάλο “διπλό” στη σκληρή έδρα του Ιωνικού αλλά τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μιας και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90′ και να σώσουν την παρτίδα στο τέλος. Σε ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με τραμπουκισμούς σε βάρος των παικτών του Ιάλυσου (έκαναν ζέσταμα εκείνη την ώρα και υπάρχει και η σχετική καταγγελλία της ομάδας), οι “ερυθροκίτρινοι” δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να κλείσουν πολύ καλά όλους τουτς διαδρόμους προς την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Ιωνικός δεν μπόρεσε σε γενικές γραμμές να απειλείσει ιδιαίτερα και από την άλλη ο Ιάλυσος προσπαθούσε να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις. Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο του διάστημα. Δυστυχώς για τον Ιάλυσο, στην μοναδική ίσως αδράνεια της άμυνας του στο τέλος, ο Κρητικός ξεχάστηκε μέσα στην καρδιά της άμυνας και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.

Το φιλμ του αγώνα

Πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 1′. Σέντρα στην περιοχή του Ιάλυσου με τον Μπερνιδάκη να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Φάουλ σε καλό σημερίο για τον Ιωνικό στο 20′. Εκτέλεσε ο Κατσικιάς αλλά η άμυνα απομάκρυνε τη μπάλα. Πήρε το ριμπάουντ ο Νικολέτος ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 30′ ο Μαρίνου εκτέλεσε φάουλ, ο Σπάρταλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχρτυα αλλά ο “βοηθός” υπέδειξε σε θέση οφσαϊντ τον παίκτη του Ιάλυσου.

Στο 39′ ο Νικολέτος έκανε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος και ο Φυλακούρης δεν μπόρεσαν να διώξουν, αλλά ούτε και ο Μπερνιδάκης που ακολουθούσε με αποτέλεσμα αυτή να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός και στο 48′ μετά από κόρνερ του Νικολέτου, ο Μπερνιδάκης έκανε την κεφαλιά γύρισμα και ο Παντελίδης ολομόναχος μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 66′ ο Φονσέκα δεν πρόλαβε μετά από γύρισμα του Κορνελάτου να προωθήσιε τη μπάλα στα δίχτυα και αυτή κατέληξε στα χέρια του Παλληγγίνη.

Στο 67′ ο Νικολέττος έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε στη γωνιά του με τα πόδια

Στο 72′ ο Μαρίνου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Σπάρταλης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 74′ ο Ρεκλείτης πήγε να κάνει σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Προβατίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι! Το εκτέλεσε ο Φονσέκα και έκανε το 0 – 1.

Στο 90′ ο Κατσίκιας έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Κρητικός που έμεινε μόνος του στην περιοχή με κεφαλίά έστειλε τη μπάλα στη γωνιά και παρά την προσπάθεια του Παπαδόπουλου αυτή χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα (1 – 1).

Ο Κατσίκιας εκτελεί φάουλ προς το πίσω δοκάρι στο 91′ αλλά ο Ρόβας δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.

Ο Ιωνικός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες μιας και στο 89′ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Κατσίκιας που φαίνεται ότι την ζητούσε.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παληγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Προβατίδης, Αργυρίου (62′ Αθανασόπουλος), Κρητικός, Σάμιος, Τσιμιτσής, Μπερνιδάκης, Νικολέτος, Κατσικιάς
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Μαρίνου, Αθανασίου Παντελής (72′ Πλύγκος), Σπάρταλης, Φονσέκα (88′ Μαθιός), Λύρας (51′ Κορνελάτος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments