Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρατάει το τρίποντο η Αθλέτικο

Κρατάει το τρίποντο η Αθλέτικο

0
athletiko polivotis fasi
Dodekanisos

Σημαντική νίκη πέτυχε η Αθλέτικο Αφάντου καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-1 του Πολυβώτη στ΄ Αφάντου, σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Άγιο Λουκά να εκμεταλεύεται τις ευκαιρίες που δημιούργησε πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0. Αρχικά στο 17΄ ο Μπάλλα θα σουτάρει από κοντά ανοίγωντας το σκορ, ενώ στο 40΄ ο Λαουδίκος θα σουτάρει θα αποκρούσει ο Ορσάρης και στην επαναφορά ο Σπανός με πλασέ θα κάνει το 2-0.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρά τις πολλές απουσίες που είχαν στάθηκαν πολύ καλά έχοντας τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια. Ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Φωτεινή στο 67΄, σκορ που έμεινε μέχρι και το φινάλε του αγώνα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Τσοπανάκης, Λαζός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Γουργούλιας, Ηλίας, Μόσχους, Χατζαντώνης, Μοσχηδιού, Χαμάλης (55΄ Μπακίρης), Σπανός (80΄ Κρητικός), Μπάλλα, Λαουδίκος, Καλογήρου (90΄ Μπακάλης), Λόγγος
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Καραγιάννης Δ., Χαρτοφύλλης Π., Χατζηνικολάου, Αδράχτας, Σφακιανός Ι., Φωτεινής, Καραγιάννης Γ., Σφακιανός Α., Χαρτοφύλλης Ν., Χασαπλαδάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments