Κουίνσλαντ: Τέλος η εντολή εμβολιασμού από το μεγαλύτερο δίκτυο υγείας

0
Dodekanisos

Το τέλος της υποχρέωσης εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το Mater Health στο Κουϊνσλαντ (Αυστραλία). Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομειακά δίκτυα το οποίο ευθυγραμμίζεται με την πρόσφατη σχετική απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου. Το Mater Health λειτουργεί ένα δίκτυο νοσοκομείων στο Νοτιοανατολικό, Κεντρικό και Βόρειο Κουίνσλαντ, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου ιδιωτικού μαιευτηρίου και νεογνών της πολιτείας.

Η διευθύντρια του Mater Health, Christine Foley, δήλωσε ότι αποφασίστηκε το τέλος της πανεθνικής διαδικασίας υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον COVID-19 μετά από διαβούλευση με κλινικούς εμπειρογνώμονες και βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 27 Φεβρουαρίου το Ανώτατο Δικαστήριο του Κουίνσλαντ κήρυξε παράνομες τις εντολές εμβολίων σύμφωνα με το άρθρο 58 του Νόμου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, μετά από μηνύσεις από κρατικούς υπαλλήλους.

Ο Εθνικός Γερουσιαστής των Φιλελευθέρων του Κουίνσλαντ για το Κουίνσλαντ Τζέραρντ Ρένικ περιέγραψε την κατάργηση των εντολών εμβολίων ως «ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση». «Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας που κράτησαν τη γραμμή. Το θάρρος σας να αντισταθείτε στην υπέρβαση της κυβέρνησης είναι αξιέπαινο», είπε ο κ. Rennick .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments