Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κούγιας: “Δύσκολο να παίξουμε ξανά φέτος”

Κούγιας: “Δύσκολο να παίξουμε ξανά φέτος”

0
kougias
Dodekanisos

Την άποψη ότι από τη φετινή Football League δεν πρέπει να υποβιβαστεί κανείς εξέφρασε μιλώντας στο «Magnesiasports» ο πρόεδρος της ΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε τα ακόλουθα:

«Η Καλαμάτα είναι αξιόλογη ομάδα και η Τρίγλια έχει έναν πολύ αξιόλογο ιδιοκτήτη με πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, και ο Ασπρόπυργος το ίδιο, και ο Θεσπρωτός, και ο Ιάλυσος που ήταν στην παλιά Β’ Εθνική. Επειδή και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διεξάγεται σε οκτώ ομίλους, τώρα να ανέβουν όλοι. Οπότε θα έχουμε τρία πρωταθλήματα με αξιόπιστες ομάδες που θα πρέπει να περάσουν από την αξιολόγηση της ΕΕΑ και θα έχουμε μία νορμάλ ποδοσφαιρική κατάσταση»

Επίσης, εξέφρασε την άποψη πως δεν πρόκειται να κυλήσει η μπάλα στα γήπεδα για φέτος:
«H πρότασή μου έγινε με αφορμή τις πληροφορίες που έχω για προβλέψεις ότι τα πρωταθλήματα θα μείνουν ως έχουν. Από τη στιγμή που θα έχουμε τρεις μήνες διακοπή οι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούν να επανέλθουν χωρίς προετοιμασία τουλάχιστον έξι εβδομάδων. Η άποψή μου είναι η κοινωνική εκδήλωση του ποδοσφαίρου σε όλες τις κατηγορίες για φέτος έχει τέλος. Η πρότασή μου εξυπηρετεί και τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments