Κούγιας: «Ανόητοι όσοι δεν εμβολιάζονται!»

Απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση της κυβέρνησης προκειμένου να μπαίνουν από τη νέα σεζόν στα γήπεδα μόνο οι εμβολιασμένοι είναι ο Αλέξης Κούγιας! Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, μίλησε για το θέμα αυτό στο news12, εξαπολύοντας μάλιστα βέλη προς αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τα έμβρυα!».

Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:
«Συμφωνώ απολύτως με την επιλογή της κυβέρνησης να μπαίνουν στα γήπεδα μόνο οι εμβολιασμένοι. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που δεν εμβολιάζονται είναι μικρός. Πολύ καλά λοιπόν κάνει η κυβέρνηση και πατάει πάνω στο πάθος αυτών των νέων ανθρώπων για να δουν την ομάδα τους».

Μιλώντας γενικότερα για τον εμβολιασμό εξέφρασε την ακόλουθη άποψη:
«Είμαι απόλυτα ταγμένος με την άποψη ότι πρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τα έμβρυα. Στην Ελλάδα δυο κοινωνικές ομάδες είναι αήττητες. Η εκκλησία και η βλακεία. Η υφήλιος σώθηκε και δεν έχει δραματικό αριθμό θανάτων από το λοιμό του 1920 και μετά, μόνο λόγω των εμβολίων. Αν δεν είχαμε τα εμβόλια, ο κορωνοϊός θα ήταν κάτι αντίστοιχο με την λέπρα και την πανώλη».

Ο κ. Κούγιας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είμαι 47 χρόνια δικηγόρος και τους γνωρίζω όλους. Αυτοί οι οποίοι είναι κατά των εμβολίων είναι κοινωνικά και πολιτικά λαμόγια. Τους γνωρίζω όλους. Είναι αδίστακτοι ιδιοτελείς άνθρωποι που προσπαθούν να αποκομίσουν, αν είναι επιστήμονες χρήματα από εταιρείες, αν είναι πολιτικοί, πολιτικά οφέλη, επενδύοντας στην ψήφο του 40% των ανόητων που αρνείται να εμβολιαστεί. Προσωπικά έχω κάνει και τις δυο δόσεις. Δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια όπως και στον κοινωνικό μου κύκλο σε όλη την Ελλάδα δεν ξέρω κανέναν που να έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει πρόβλημα. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει μια επιπλοκή σε εκατομμύρια εμβολιασμένους και να προβάλλεται αυτή η επιπλοκή».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments