Αρχική Προγνωστικά Κουπόνι …σημαιοστολισμένο!

Κουπόνι …σημαιοστολισμένο!

0
denmark
Dodekanisos

Επιστροφή στο κουπόνι με εθνικές ομάδες και σαφώς πιο αξιόλογο πρόγραμμα για να βγάλεις σημεία προβλέψεις. Στις 2 προηγούμενες μέρες είχαμε 3/5 σωστά και μείναμε σταθερά στο 58% σωστών προβλέψεων με συνολικά 184/316.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ κωδ.134
Προερχόμενοι από την άλλοτε κραταιά ΕΣΣΔ οι Γεωργιανοί έχουν κληρονομήσει ποδοσφαιρικά το στοιχείο της «Ρώσικης Σαλάτας». Δεν εξηγείται αλλιώς το ανακάτεμα του Κετσπάγια στο ρόστερ της ομάδας. Αποτέλεσμα αυτού να μην έχει συνοχή η ομάδα στις γραμμές της και χωρίς ομοιογένεια και πίστη στα πόδια τους είναι απλά το «συμπλήρωμα» του ομίλου ( το Γιβραλτάρ δεν πιάνεται καν). Ο Λεβαντόφσκι θα βρεί τρόπο να σκοράρει και ίσως το κάνει με αρκετή υπομονή. ( ΗΜ Χ ) 1,90 και ( Χ/2 ) 4,20 όπως και το ξερό ( 2 )1,75. Δεν ξεφεύγει το ματσάκι από το ( 2-3goal ) 1,70.

ΗΠΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ κωδ.135
Μάταια προσπαθεί να μας πείσει ο Κλίνσμαν ότι φρεσκάρει την νέα ανερχόμενη ομάδα των ΗΠΑ με τους Μπράντλε’ι’ και Ντέμπσε’ι’ εκτός πλάνων για απόψε. Απέναντι σε αυτή την Κολομβία των Τζάκσον Μαρτίνες και Μπάκα (απουσιάζει Φαλκάο) και μέσα στην Αγγλία που θα έχει περισσότερους οπαδούς η Κολομβία δεν έχεις τύχη. ( 2 ) 1,80 και από κοντά σαν 2η επιλογή το ( 2-3goal ) 1,80.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ κωδ.140
Ίσως το δυσκολότερο ματς για πρόβλεψη απόψε το συγκεκριμένο ματς. Εξαιρετική η Ιρλανδοί μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς Πάνε στην Ρουμανία για κάτι θετικό. Με νέο τεχνικό οι Ρουμάνοι (τον παλιό γνώριμο Ιορντανέσκου) έχουν το αβαντάζ της έδρας και το κίνητρο οι παίκτες της για να κερδίσουν θέση βασικού στην ομάδα της χώρας τους. Υπερβολικό χαμηλό το ποσοστό στον άσσο του 1,50 μας σπρώχνει στην κόντρα στο (ΗΜ Χ) 2,10 και ( ΗΜ 2 ) 5,00. Το ( Χ/1 ) 4,00 φαντάζει ιδανικό. Σωστή η τιμή και στο ( 2-3goal ) 1,70.

ΣΕΡΒΙΑ – ΔΑΝΙΑ κωδ.141
Μετά την Αρμενία θεωρώ πως είναι το ιδανικό ματς για την πληγωμένη (βαθμολογικά) Σερβία για να επανακάμψει στον όμιλο της. Έχει τους παίκτες βαρόμετρο και αυτοί θα σηκώσουν την ομάδα. Οι Δανοί με τα «Άαλμποργκ και τα Μίντιλαντ» στην παρούσα φάση είναι κάτι σαν ένα καλό ορεκτικό. Κρύο πιάτο λοιπόν στον μπουφέ και επικράτηση που πληρώνει καλά. ( 1 ) 2,05 αλλά και σκέτο ( ΗΜ 1 ) 2,60 για κάλυψη. Το ( 2-3goal ) 1,70 και εδώ με αρκετή τύχη.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments