Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κούγιας κατά Ψέλλα!

Κούγιας κατά Ψέλλα!

0
kougias
Dodekanisos
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας δεν παρευρίσκεται στην άτυπη γενική συνέλευση των ομάδων του Νοτίου ομίλου που διεξάγεται αυτή την ώρα στη Football League. O λόγος, όπως δήλωσε, είναι η παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Ρόδου Χρυσόστομου Ψέλλα! Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:
“Κύριε Πρόεδρε,
Με χαρά μου ανταποκρίθηκα στην κλήση σας να συμμετέχω στην άτυπη συνέλευση των ποδοσφαιρικών ομάδων της FOOTBALL LEAGUE 2 για να βοηθήσω με τις νομικές μου γνώσεις, την όποια εμπειρία μου για το ποδόσφαιρο, με το όποιο κύρος έχω ως προσωπικότητα και με τη βαρύτητα του ονόματος της ομάδας που είμαι ιδιοκτήτης, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες της FOOTBALL LEAGUE 2.
Θέλω να εκφράσω, όμως, τελικά, τη λύπη μου και ότι δεν θα παραστώ, όπως και δεν θα παραστώ σε οποιαδήποτε συγκέντρωση θα παρίσταται ο εκλεγμένος από τις Π.Α.Ε. της κατηγορίας μας, ως εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ. της Ένωσης, και εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. ΡΟΔΟΣ, κ. Χρυσόστομος Ψέλλας.
Η αιτία που δεν θα παραστώ είναι ότι ο συγκεκριμένος σύμβουλος, εκπρόσωπος ομάδας που έχει παραβεί όλο τον Ποινικό και Πειθαρχικό Κώδικα σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές της (απλήρωτοι επί μήνες, νηστικοί στα ξενοδοχεία του πρώην Προέδρου κ. Μαρτίνη), το Ι.Κ.Α. και την Εφορία (μη δήλωση στο Ι.Κ.Α., παντελής έλλειψη ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων, ανύπαρκτο Δ.Σ.), ο οποίος μόνο και μόνο από μια συκοφαντική φημολογία η οποία αφορά στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, η οποία κατέκτησε με τον πλέον καθαρό και πανηγυρικό τρόπο το πρωτάθλημα και η οποία δεν οφείλει στο ΙΚΑ, την Εφορία και τους ποδοσφαιριστές της ούτε ένα ευρώ, ανακοίνωσε, ενώ είναι μόνο υπάλληλος αυτής της εταιρείας, ότι θα στραφεί κατά της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ στα αρμόδια όργανα για να πάρει στα χαρτιά η χρεωμένη και ανυπόληπτη γενικώς Π.Α.Ε. ΡΟΔΟΣ την άνοδο στην Β΄ Εθνική και χωρίς να έχει ούτε μια από τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη νόμιμη αδειοδότησή της.
Την κατάπταιστη αυτή ενέργεια έκανε ο κ. Ψέλλας για να εκθέσει την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και για αυτόν τον λόγο τον παραδίδω στην κρίση των μελών της Συνέλευσης και θέλω να του δηλώσω ότι η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ δεν κινδυνεύει ούτε με χρηματικό πρόστιμο, γιατί από τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας και από τις ενέργειες που έχουμε ήδη κάνει στο Υπουργείο Οικονομικών και στη Δικαιοσύνη απεκαλύφθη η δολιοφθορά εις βάρος της.
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας “

πηγή: www.mikriliga.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments