Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Τα είπε με Ρουτζιέρη

Τα είπε με Ρουτζιέρη

0
routzieris_dilosis
Dodekanisos
Έμπρακτο ενδιαφέρον για τον προπονητή του Διαγόρα (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου), Πέτρο Ρουτζιέρη, επέδειξε την Τετάρτη ο υποψήφιος επενδυτής της ομάδας, Βασίλης Κασάπης. Οι δυο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά με τον επιχειρηματία να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για τον τεχνικό που είχε πετυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο του Διαγόρα, τον άνθρωπο που ανέδειξε πολλά νέα παιδιά και που δικαιωματικά του ανήκει η θέση του προπονητή στην ομάδα.
Οι δυο άνδρες θα τα ξαναπούν τις επόμενες μέρες, αλλά δεν έχει ορισθεί το σχετικό ραντεβού καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η σχετική συμφωνία με τους μεγαλομέτοχους. Μόλις θα πέσουν οι υπογραφές θα υπάρξει συνάντηση εκ νέου με τον Πέτρο Ρουτζιέρη για να διευθετηθεί και το θέμα του προπονητή.
Σε ότι αφορά τους παίκτες κι αυτοί τηρούν στάση αναμονής, αλλά όλα αυτά δείχνουν επενδυτή που έχει συγκεκριμένο σχέδιο Διοίκησης και προγραμματισμού της ομάδας έχοντας σκοπό και σε αυτήν την περίπτωση να πετύχει από κάθε άποψη. Ο ίδιος θέλει αλλάξει πολλά πράγματα σε ότι αφορά την Διοίκηση και τον προγραμματισμό του Διαγόρα θέλοντας να πετύχει.
Τέλος, άπαντες στο “στρατόπεδο” της ομάδας αναμένουν την επιστροφή του Κώστα Χρυσοχοΐδη από την Αθήνα στη Ρόδο, προκειμένου να ορισθεί ραντεβού με την πλευρά Κασάπη και να πέσουν οι υπογραφές στα συμφωνητικά που ετοιμάζουν οι νομικοί σύμβουλοι του υποψήφιου αγοραστή.

πηγή: www.mikriliga.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments